עזרה לגבי COWON D2, אם מישהו ער :)

eini3

New member
עזרה לגבי COWON D2, אם מישהו ער :)

ניסיתי להעביר שירים מהמחשב לנגן באותו אופן שאני עושה בדרך כלל, אבל משום מה השירים לא הופיעו לי בנגן, אחרי שניתקתי אותו מהמחשב. אבל, כשאני פותחת את התיקייה של הנגן במחשב כל השירים נמצאים שם! ניסיתי כמה וכמה פעמים, וזה עדיין לא עובד. לעומת זאת, כשפתחתי תיקייה חדשה בנגן דרך המחשב, היא כן הופיעה לי גם בנגן עצמו (אבל בלי הקבצים שבתוכה). יש לציין שהקפדתי לנתק את הנגן מהמחשב רק אחרי שהשתמשתי בהוצאת חומרה באופן בטוח. אני ממש אשמח לעזרה, אם למישהו יש מושג מה קורה כאן... תודה ולילה טוב!

or121210

New member
קרה לי פעם

היה כתוב NO MUSIC, ונורא נלחצתי. חיברתי למחשב שהיה בקרבתי, הקבצים הופיעו שם, ואחי שניתקתי את הנגן, כל השירים הופיעו כרגיל. אולי עדכון קושחה יפתור את הבעיה. שימי לב! עדכון קושחה יחוק את כל הקבצים על הנגן שלך! אנא גבי אותם. http://www.cowonamerica.com/download/cowon_d2_jsfw.html תורידי את 2.59.

sha na na revol

New member
עוד משהו לבדוק,

האם אלו שירים בפורמטים המקובלים
חבר העביר לי שירים בפורמט WMV, שגיליתי שהנגן לא מוכן לקבל אותם, והם גם לא ממש רצו לעבור המרה.

sha na na revol

New member
זה פורמט אודיו\וידאו

ולראייה אני מפעיל את הקבצים במדיה פלייר, וזה עובד לי כמו קובץ מוזיקה רגיל. הבעיה היא לא בהפעלת הקובץ, אלא שאני לא יכול להעביר אותם לנגן.

למעלה