עזרה לגבי the order ושאלה לא קשורה

The Flash

New member
עזרה לגבי the order ושאלה לא קשורה

1.the order- מישהו קרא אולי? ויכול לספר לי בקצרה מה קורה בחוברות 1עד 4 , כי יש לי את 5 ו6 כי ראיתי תמונות יפות על הכריכה אז לקחתי(כל גיבורי מרוול נלחמים נגד האלק, דוק סטריינג´ סילבר סרפר ונמור...אתם לא הייתם לוקחים?) ואני רוצה לדעת את הסיפור לפני שאני קורא אותן 2.מישהו קרא את הקומיקס של ורטיגו "Y the last man" מס´ 1? (נכון זה טוב??) ויכול להגיד לי אם יצא שתיים ואם לא מתי יצא?

illustrator

New member
Y - the Last Man

חוברת חדשה! הגיליון השני מגיע החודש לחנויות בחו"ל, אז בתחילת החודש הבא יגיע אלינו...

illustrator

New member
טוב, אמנם עוד לא קראתי

(יש לי את זה איפה שהוא...) אבל בגדול, ההאלק, דוק סטריינג´, נמור וסילבר סורפר מחליטים שהדרך הטובה ביותר להביא שלום וסדר זה בכח. החוברות הראשונות מספרות איך הם הגיעו למסקנה, מה עשו בנידון ומוביל להתנגדות של שאר גיבורי מארוול בחוברות שיש לך. אם אמצא איפה שמתי את זה, אביא את הראשונות לפסטיבל. אגב, מישהו מעוניין לראות/לקנות חוברות של ה-Defenders? (סידרה משנות השבעים שהובילה במידה מסויימת ל-Order)

The Flash

New member
אילוסטרייטר...

קראתי את הראשונה ומדברים שם על קללה שהטילו על ארבעתם שבגלל זה דוק סטריינג´ נראה מוזר כחול כזה ולנמור יש חליפה מיוחד כזאת וההאלק הוא תמיד הגריי האלק אבל לא מספרים מי הטיל את הקללה ואיך... ד"א אני לא יהיה בפסטיבל ואני נוסע לארה"ב לחודש עוד שלושה ימים(יום שלישי ב7 בבוקר, יאיי!) אז אם תוכל להביא לי יותר פרטים לפני שאני נוסע וקרוא את זה בבקשה תודה מראש

Logan16

New member
הנה האתר

http://io.spaceports.com/~hulk/revhingl.html תהנה ספר לי מה כל כך טוב בסדרה זאת ?

The Flash

New member
אז ככה...

שלושה גיבורים בין ההכי חזקים בעולם המרוול(הגולש הכסוף, האלק ודוקטור סטריינג´)...ונמור הסאב מרינר.... מקוללים שכל פעם שיהיה איום על כדור הארץ הם יצטרכו להתאחד ביחד ולהציל את המצב אז הם מחליטים להשתלט על העולם ככה שלא יקראו להם כל שנייה זה נראה ממש טוב במיוחד העטיפה של החוברת האחרונה שבה רואים מלא גיבורי מרוול מוכרים נלחמים נגד ה4 המקוללים

למעלה