עזרה לגיוון בשלב הדסייתי

עזרה לגיוון בשלב הדסייתי

שלום לכולם,
עברתי את הניתוח ביום ראשון שעבר, מרגישה טוב ב"ה.
היום בשעה טובה התחלתי את שלב הכלכלה הדייסתית.
אשמח אם תוכלי לתת לי טיפים לגיוון באוכל, איך טוחנים את האוכל?

תודה
 

uaizenman

New member
2 דברים

שהצילו אותי בשלב הזה:
1. פירה מושקע.
2. מס טונה
 
מעולם לא טחנתי אוכל

ולא חושבת שצריך. עדיף למעוך במזלג היטב, וכך מתרגלים למרקם.
רעיונות: ירקות מבושלים עם הרבה רוטב, קציצות מבושלות עם רוטב, למעוך היטב עם מזלג ולאכול לאט. מרק כתום (את זה כן לטחון).
נדמה לי שפתית וקרקרים נגרסים הם גם באותה קטגוריה.אפשר למרוח עליהם: חומוס, טחינה,סלט ביצים קשות רך, אבוקדו מעוך,גבינות.
 

חנה101010

New member
עוד טחונים

הירקות מהמרק שהוכן בשלב הנוזלים. להכניס לבלנדר או לפוד פרוססור.
תפוחים שבושלו עם ממתיק מלאכותי עד שיתרככו. לטחון בפוד פרוססור - יוצא רסק תפוחים איכותי.
 
אני הכנתי זוקיני בתנור -פרסתי אותו פזרתי


טיפה מלח וטיפה ממש אבקת שום ואפיתי איזה 10 דקות ומעכתי עם מזלג
גבינת ריקוטה עם גיבנה רגילה
כל הגרברים
בקיצור כמו תינוק
 
אם מותר כבר בשר אז כן-אני לא


זוכרת בדיוק אחרי כמה זמן מותר-אם אני זוכרת נכון אכלתי אחרי שלושה שבועות כדור בשר עם הרבה רוטב עגבניות
 

ליבי3617

New member
לפני שאת מתחילה עם קציצות נסי משהו רך יותר

קודם ביצה מקושקשת עם גבינה, ירקות מאודים מרוסקים.. את יכולה להוסיף לזה גבינה כמו שהציעה גלית.
רק אחרי זה תאכלי קציצה עם הרבה רוטב.
פירה - אפשר להוסיף חלב, אבקת מרק בשביל הטעם, עוד איזה ירק טעים.
פתית עם ממרח.
תוכלי להתחיל בקרקר זהב שהוא נימוח יותר.
 

מילקי110

New member
ממליצה על גרבר

כן כן , ממש אהבתי את זה בזמנו, תפוחים, או יש תערובת של פירות ..
 
למעלה