עזרה להגעה למבחנים ל``במחנה``

השקוף

New member
עזרה להגעה למבחנים ל``במחנה``

שלום.. כבר שבועות על גבי שבועות היני מנסה למצוא דרכים כדי להגיע למבחנים לעיתון הצבאי מתוך רצון למימוש יכולת הכתיבה שלי בזמן שירותי הקרבי. בירורים שעשיתי במחנה עצמו ע``י יצירת קשר דרך החיילת המסבירה בבית ספר העלו חרס.. הם הפנו אותי לשלוח ללשכת גיוס..בלשכת גיוס אמרו לי שוב לפנות למחנה...בקיצור מבוך ללא שום דרך יציאה.. מערכת אפטר היקרה אנה עזרו לי... אני כתב בעיתון בית ספר... יש לי המלצה מאחראי על העיתון,וגם הייתי כתב בנושא אינטרנט במקומון של הקריות: ``הד הקריות``.

Blue Meanies

New member
זה תלוי.

המבחנים לגל``צ בכתבות (ללא קשר לגרפיקאים וצלמים) היא דרך מבחני דוברות ומידע, שנערכים פעמיים בשנה, פבואר ותחילת אפריל. שני המבחנים כבר היו, ולכן אני חושש שאם אתה בי``ב, אתה לא תוכל להגיע למחנה. אם אתה בי``א, חכה למנילה (במידה ויש לך פרופיל לא קרבי) ותראה אם יש לך שם אשכול דוברות ומידע, אם לא, אל דאגה, תשלח מכתב, ואם זה לא עובד, תשלח עוד, ועוד, ועוד, בסופו של דבר תקבל זימון למבחני גל``צ\דו``צ\מחנה\ביטאון חיל האוויר. אם אתה עושה שנת שירות, אולי גם תוכל להשתחל איכשהו. בהצלחה.

amir18

New member
חחח קרעת אותי!

תמיד יש את ה``מוכשרים`` למיניהם שחושבים שהם יוכלו לברוח משירות קרבי... מקווה שתצליח בגולני! ואגב לא נראה לי שזה עיתון נחשב... לא שמענו עליו בכלל.

_snufkin_

New member
מצבנו הקאטאטוני

הקובץ המצורף הוא פקס ששלחתי פעם ללשכת הגיוס, בניסיון להתקבל לסיירת המובחרת של `במחנה`. שעות, *שעות* של נסיונות למשוך תשומי בעזרת טלפונים, הודעות, וטריקים זולים (ע``ע צירוף תמונה לפקס). ומה הם כתבו לי? ``לצערנו, לא נוכל לאשר את בקשתך, בהצלחה בהמשך``, (וזה עוד לפני המיונים). ועל כך נאמר: ``לך לעזאזל צבא מסריח``. אתה מוזמן להקים איתי את ``אגודת הכתבים המוכשרים שלא התקבלו ל`במחנה```. אנחנו עוד נראה להם יום אחד מי פה ``בהצלחה`` ומי ``בהמשך``.

after

New member
הצעה B-)

אמנם מגאזין ``קיטבג`` אינו יוקרתי ונחשב כמו ``במחנה``, אך אם הכתיבה היא בדמכם למה שלא תכתבו כתבות לאתר ``אפטר``? כל עוד הכתבה קשורה לצבא- אנחנו נפרסם אותה (בלי קללות כמובן) לכל המעוניינים צרו איתנו קשר באמצעות האי-מייל שלנו [email protected] בתקווה לשמוע מכתבים פוטנציאלים, צוות ``אפטר``

למעלה