עזרה להרזות, בבקשה...

figure

New member
עזרה להרזות, בבקשה...

שלום! אני בת 14 ושוקלת 71 ק"ג תמיד היה לי בעיה עם המשקל שלי אבל תמיד הייתי עצלנית מדי בשביל לעשות משהו בנוגע לזה. עכשיו התחלתי לעשות ספורט באופן קבוע (חוץ משיעורי הספורט בבצפר, שהתחילו להיות רציניים, אני גם בחוג עיצוב גוף שאורכו בערך שעה פעמיים בשבוע, ומדי פעם אני גם הולכת לחדר כושר בשבת), אבל גם אם אני אעשה ספורט כל יום זה לא יעזור לי בגלל שאני אוכלת יותר מדי ואת כל הדברים הלא נכונים. אני מאוד מודעת לעובדה הזאתי, אבל אני יותר מדי רעבה בשביל לשים לב לזה בזמן שאני אוכלת. ההורים שלי קונים ממתקים בשביל אח שלי הקטן, אבל בסופו של דבר אני זאת שאוכלת הכל. קודם כל, אם מישהו יכול להסביר לי למה אני כל כך רעבה? אני אוכלת יותר ממספיק לכל הדעות, אבל אני עדיין תמיד רעבה. אני גם אוכלת מתוך שעמום לפעמים. ואני גם מאוד מאוד מאוד אוהבת קפה. ואממ חוץ מזה, מישהו יכול להראות לי שיטה שבה אני לא אהיה רעבה, שבה אני ארזה (לא חייב לתווח הקצר, כל עוד עד בערך פורים ייראה שינוי... התחפושת שאני מתכננת עליה כבר שנים צורכת חצאית קצת מעל הברך ובמצב הנוכחי שלי אני לא יכולה להרשות לעצמי דבר שכזה ^^') ובבקשה בבקשה בבקשה בלי לספור קלוריות, זה משגע אותי....

=)

תכיני לעצמך כל יום סדר יום למה שאת הולכת לאכול באותו יום.... ותידבקי בוא!... =)... בלי לספור קלוריות... מה שניראה לך מתאים (לכי לפי שיקול הדעת שלך..) לדוגמה : בוקר : 2 פרוסות לחם קל.. עם גבינה (דלת שומן כמובן).. וירקות... ותה ירוק עם סוכר חום....
במקום מה שלא מתאים : קרואסון שוקלד... ושוקו..
את יכולה לעשות את זה בתור משחק כזה עם עצמך.. או להציב לך מטרות... ולהגיע אליהם... (שזה סיפוק אדיר...).... בהצלחה לך..=)

עזרה להרזיה

הסיפור שלך מעלה מספר סוגיות שדורשות התיחסות שלא תספק מעל אתר זה. נשמע שיש מספר בעיות שדורשות התיחסות מקצועית. אנא פני ליעוץ תזונתי אצל דיאטנית מוסמכת .שתפי את ההורים ובקשי את עזרתך בקבלת יעוץ מקצועי.

למעלה