עזרה לחבר בצרה

pery-d

New member
עזרה לחבר בצרה

שלום זו פעם ראשונה שאני "נכנס" לפורום "סהר" תבורכו אנשים טובים ולעניננו יש לי חבר כבן 21 שמזה תקופה משתמש בסמים גראס על בסיס קבוע טריפים LSD לפעמים ואקסטזי מנסיוני האישי בתחום אני מבין את הפגיעה את ההתמכרות גם בסמים שכביכול גופנית אין בהם סכנת התמכרות אין שימוש רצוי בסמים !!! מנסיון אבל יש שימוש שהוא פחות או יותר בשליטה וכרגע הוא פשוט יצא משליטה יש מוסכמות נורמות התנהגות בתחום שאומר שפשוט לא מגזימים הכל במודע החברים יודעים מתי ואיפה בדיוק וכשצריך פשוט נותנים סתירה הבעיה היא שחבר שלי בעל אופי שולט ופשוט בוחר לעצמו חברים חלשים יחסית או שיש להם צורך דומה לשלו גם אני כרגע בשלב לא קל בחיי ולומר את האמת אין לי הכוחות להתמודד איתו ובעצם משתדל אפילו להתרחק מאותו חבר כדי להתרחק מהסמים בעצמי יתכן שזה איזה צורך שלי להוריד אבן מהלב החבר הזה יקר לי באמת מאוד מעריך אותו בעבר חשבתי שזה פשוט שלב קצת מופרע שלו והיו כאלה לכולנו יש ואני מקבל אותם ככאלה אבל פה הסיכון גבוה מידי הוא אני יודעים בדיוק את הסיכונים ולא מאיזה ספר לי באופן אישי היו חוויות מאוד לא נעימות ואפילו כאלה שהציבו אותי בסיכון ממשי וגם לו בזמן האחרון היו שלוש כאלה מודע למצב מנסה לידע את החברים אין טעם לומר לי לפנות לסמכיות חוקיות או רפואיות כאלה או אחרות בכנות פשוט לא מאמין בהן מאוד אודה לכם על איזה עצה דרך שונה לראות ולשנות את הצב תודה לכם דניאל

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
הי דניאל

התמכרות לסמים היא דבר מאוד לא פשוט. במיוחד כאשר האדם עצמו לא רוצה לטפל בבעיה. תעיין בדף שלנו בנושא, אולי תראה שם איזה כיוון לעזרה. יש פורום בנושא - אני ממליצה לך לבקר בו ולהעלות שם את השאלה, כך תקבל תשובות יותר ממוקדות.

למעלה