עזרה לכלה

• פותח הנושא gmaya
  • פורסם בתאריך

gmaya

New member
עזרה לכלה ../images/Emo68.gif ../images/Emo20.gif

הי. אני מתחתנת בעוד כחודש + שבוע
הזמן אוזל והמלאכה מרובה, מעוניינת להכין בעצמי בוקה כמו בתמונה שצירפתי. יש לי מס' שאלות - אודה על תשובתכם המפורטת : 1) אין לי מושג באיזה פרחים מדובר, אמרו לי נוריות, אבל לא בטוחה, האם ניתן להשיגם במשתלה בעוד חודש? 2) מהי הכמות הדרושה לקבלת בוקה כמו זה? (50? 80? 100?) 3) אשמח לקבל הוראות הכנה. חשבתי לקנות את כמות הפרחים הדרושים. לגזור את כולם באורך הדרוש, לקנות סרט אריזה למתנות לבן וללפף סביב הבוקה. האם יש עוד דברים שאני צריכה לקחת בחשבון? איך מקבעים את הבוקה שלא יזוז? מאוד מודה לכם,
שיהיה שבוע נפלא

זר כלה

היי מאיה, מזל טוב, הפרח נראה כמו ליזיאנטוס ולא נוריות , בכל מקרה גם אם זה נוריות זה לא יהיה בעוד חודש. אני מציעה לך לפנות למישהו מקצועי כדי שיעשה לך זר כלה כמו שצריך, זו היא שזירת פרחים ואם זה לא יהיה עשוי נכון הזר לא יחזיק מעמד וחבל . בהצלחה

gmaya

New member
התאהבתי בבוקה הזה ../images/Emo99.gif

הצלחתי לזהות ורדים לבנים ומעט ורודים, כמה פרחי קאלה ועוד זן אחד של פרח שאני לא מכירה, אם פנינה בתוכו.(ראו תמונה) (אולי נרקיס לבן?, אולי פרזיה?). התקשרתי לחנות פרחים מסויימת ושלחתי באימייל תמונה של הבוקה, השוזרת אמרה שלא ניתן להשיג קאלה בגודל כזה קטן וגם שאין נרקיס לבן וצחור כמו זה שבתמונה - השאלה שלי היא האם להסתמך על דבריה? האם אתם מסכימים איתה? אולי אוכל לקבל המלצות לחנויות בתל-אביב שכן מסוגלים לעשות את הבוקה שאני מבקשת. הזר נדרש לתאריך 08.04.08

זר כלה

היי, כן ניתן להזמין קאלות קטנות זה בס"כ 5,6 קאלות זאת לא בעיה כל חנות נחשבת תוכל להזמין לך. הפרחים הקטנים הם לא אמיתיים יש פרחים קטנים כאלה ממשי זה כמו יקינטוןאו כל פרח משי קטן אחר והפנינה זה סיכות פנינה שקונים בחנות סידקית וניתן לתקוע אותם בכל פרח אפילו בוורדים. אל תתיתפסי לפרחים המדוייקים בזר תזרמי עם מה שמציאים לך , תשלבי פרחי משי קטנים אם לא תשיגי פרחים חיים ותוסיפי סיכות פנינה להשלמת המראה. בהצלחה

בועז בר

New member
נראה קצת בעייתי הנרקיס, אלא אם הוא מלאכותי.

המבנה של הנרקיס לא כ"כ מתאים לזר כזה, והגבעול העבה שלו יוצר "ידית" עבה ומסורבלת והריר שהוא מגיר מהגבעול יכול להכתים, אלא אם כאמור הוא פרח מלאכותי. יש זן של קאלות קטנות, בד"כ הן צבעוניות (טבעי, לא בספריי...), אבל אולי יש גם לבן. מייבאים אותן תקופה קצרה בשנה. אני לא בטוח שיש גידול מקומי שלהן, והן יקרות מאוד. אם יש חנות שמסוגלת לתת בראש להזמנה ספיישל כזו וגם לעשות עבודה יפה, זה פרחי R ברח' פנקס.

מזל טוב מאיה

אין לי מושג , אני לגמרי במקרה פה אבל אחלה זר בחרת ושוב מזל טוב חיים טובים ומאושרים ביחד עם בן זוגך .....

gmaya

New member
תודה שיר ../images/Emo13.gif

זה מתקרב ואני מתחילה לחוש את ההתרגשות. ולגבי הבוקה, אני מקווה שזה יסתדר בסוף, אני ממתינה לתשובה של פרחי R בתל-אביב, תודות לבועז ושרון.

למעלה