עזרה!!! לכל מי שיודע!

עזרה!!! לכל מי שיודע!

שלום לכולם אני טס בינואר לארגנטינה ברזיל(קרנבל) פרו וקולומביה בערך חודש כל ארץ... רציתי לדעת כמה כסף אני צריך לכל הטיול/ ארץ והשאלה שאין כמעט תשובה, כמה עולה לילה, בערך לא משנה כמה בחדר אני רוצה שיהיה לי הערכה כספית לפני שאני נוסע #כל מידע שיש יעזור לי מאוד # תודה רבה

מיקה2008

New member
תשובה חלקית ושימושית

בוא ונתחיל בשתי מדינות היותר יקרות משאר מדינות ארגנטינה וברזיל הערכה לשניהם ביחד בין 3000 ל4000דולר בגלל הקרנבל בברזיל. ללא כרטיס טיסה לד.אמריקה זה רק ניחוש לגבי פרו וקולומביה ביחד בין 2000 ל3000דולר

sUp3r

New member
מחירים ללילות

קודם כל שתהיה בעניינים שזה תלוי בעונות שאתה מגיע בחלק מהמקומות- (ברזיל בקרנבל פטגוניה בעונה וכו') ארגנטינה- בואנוס איירס- לילה בחדר של 4 בהוסטל סביר עולה -30 פזו (פזו אחד שווה ל1.25 שקל) בחדר של שמונה 25, לילה בהוסטל ברמה גבוהה 6 אנשים- 38 פזו. פטגוניה (פברואר מרץ)ושאר הערים בצפון- בממוצע 30 פזו ללילה, חלק טיפה יותר חלק טיפה פחות. ברזיל קרנבל- לא הייתי בברזיל בקרנבל אלא בחודש מאי- לילה בהוסטל בריו ובוזיוס -35 ריאל (ריאל אחד שווה ל1.8 שקל), במורו שילמנו 25, הברזילאים לא פרייארים ובתקופת הקרנבל המחירים מגיעים לשיא, כפולים ואפילו הרבה יותר וזה כולל גם את השבועות לפני ואחרי, פרו- ההוסטלים שמה לא ירוקנו לך את הכיס, ממש זולים, בקוסקו אתה יכול חופשי למצוא חדרים של 4 3 זוגי במחיר של 15 סול ללילה (סול- כמעט כמו הפזו הארגנטינאי) מקסימום תשלם 20 על החדרים הנ"ל- תלוי כמה תחפש. בלימה המחירים קצת יותר גבוהים- כ-25 ללילה ואפילו יותר. בקולומביה לא הייתי אז אין לי מושג מקווה שעזרתי :)

למעלה