עזרה- למה לעזאל אני תקוע בעבר?

dex1991

New member
עזרה- למה לעזאל אני תקוע בעבר?

היי ככה,

אני בן 23 עוד מעט סטודנט שנה ראשונה, וגם עזבתי את הבית של ההורים (דבר שחיכיתי לו שנים) ועברתי דירה בגלל הלימודים לעיר- דבר שגם לו חיכיתי שנים. הכל נראה שהולך סבבה חוץ מדבר אחד. הייתי במערכות יחסים קצרות רק עם 2 בנות- אחת שהייתי לקראת שחרור מהצבא (אגב עשיתי 3 שנים פשוטות בגוב בבסיס סגור) שנמשכה חודש - לפני בדיוק שנתיים, והיא סיימה אותה. והשנייה עם מישהי שיצאנו חודש, החליטה לחתוך, ופתאום חזרה לי לחיים שנה אחרי טיפה לפני תחילת הלימודים , יצאנו שוב חודש וחצי ושוב בפתאומית החליטה שלא בא לה.

עכשיו עברתי דירה אני לומד וסבבה לי, רק משום מה אולי אני פיתחתי איזו ציפייה שתוך כמה חודשים אמצא מישהי אבל זה גם צולע, אמנם פעם ראשונה מאז שעברתי באוקטובר היו לי 2 דייטים עם 2 בנות שונות, אבל נראה לי שהן יותר לקחו את זה כידיד... משום מה מין מזל נאחס שאני לא מצליח לפתח כימיה טובה ליצירת זוגיות, יש הרבה בנות שחולות עליי אבל הן או תפוסות, או לא מעניינות אותי. וגם על הדרך אני מוצא את עצמי פעם ב.. סתם מסתכל בפייסבוק בפרופילים של אלה שיצאתי איתן, של כאלה שהיו איתי בצבא (ממש לא חברים טובים), ומשום מה נתקע על זה ומתבאס...

oromer

New member
מנהל
אתה לא תקוע בעבר

יש לך יצר סקרנות בנוגע לאנשים שהיו חלק מהחיים שלך... לא כולם יוצאים מלימודים עם מערכת זוגית. חלקם כן. הגעת למקום חדש. תן לזמן לעשות את שלו

למעלה