עזרה למוכר חדש

tuvia444

New member
עזרה למוכר חדש

נרשמתי לאי ביי לפני הרבה זמן ומעולם לא מכרתי כי הבנתי שאי אפשר להעביר בפיי פל לחשבון בנק בארץ, חשבתי לעבוד רק עם צ'קים בדואר אבל אני מעריך ש90% מהאנשים ישללו קנייה כזו באופן אוטומטי. הבנתי שעלי לפתוח חשבון בנק בארה"ב, והבנתי שזה נושא די מסובך, נאמר לי שלבנקים בישראל יש סניפים בחו"ל, השאלהה היא אם זה ייחשב לי כחשבון בנק זר. יש למישהו פיתרון נוסף בשבילי? מאוד הייתי רוצה להיכנס לתחום הזה, גם בגלל שזה מנעיין ומרתק לסחור עם כל העולם, וגם כי אני מאמין כמו רבים אחרים שבמובן מסויים "אם אתה לא באינטרנט-אתה לא קיים" תודה רבה

סניף של בנק ישראלי בחו"ל נחשב עבור פייפל

אתה יכול גם לפתוח חשבון ב-eTrade...ראה מאמר בנושא במאמרי הפורום. ושיהיה בהצלחה,

ZeRadio

New member
כמעט ולא ניתן לפתוח

חשבונות זרים בבנקים ישראלים עקב התנאים , לכל אלה שפותחים חשבונות של e-trade אל תופתעו אם תתעוררו בלי הכסף יום אחד,הדרך בה e-trade מתנהלת עוברת על התקנות הפדרליות של ארה"ב וזה עניין של זמן עד שיתחילו לשאול שאלות

על אילו תקנות הם עוברים בדיוק?

עפ"י התקנות לבנקים בארה"ב אסור לפתוח חשבון ללא נוכחות אישית, אין הדבר מחייב את etrade כיוון שהם אינם בנק אלא ברוקר למסחר בבורסה. החשבון שנפתח אצלם הוא חשבון מסחר ולא חשבון בנק. כמו שהם פותחים חשבונות ללא נוכחות עושים כל שאר הברוקרים הגדולים...אשמח אם תעדכן אותי במשהו שאיני יודע...על אילו תקנות/חוקים פדרליים הם עוברים?

ZeRadio

New member
זה לא משנה מתחת איזה Title אתה

מסתתר,אם אתה ברוקר או בנק, ברגע שאתה מאפשר שירותים בנקאיים מלאים ללקוח זר ללא אימות חתימה אתה עובר על החוק, התקנות הוחמרו מאוד מאז אסון התאומים וחשבונות כאלה יכולים לשמש להלבנת הון,כספים לטרור ועוד.

tuvia444

New member
מה יכולים לעשות?

להקפיא את הכסף, או סתם לא לאפשר יותר את השימוש בדרך הזו? ואם אני לא מכניס יותר מ1000 ש"ח במכה אלא מיד מושך בארץ אז אין לי סיכון?

tuvia444

New member
אהההה ועוד דבר בנושא...

המדריך של הפורום לרישום לe-trade אומר לשלוח את טופס הרישום לכתובת באנגליה, בארה"ב בדר"כ לא יאשרו את הרישום

tuvia444

New member
יש מצב שכרטיס אשראי בינלאומי יעזור?

אם הוא שייך לחשבון בארץ? נגיד הוצאתי כרטיס אמריקן אקספרס או משהו מאלה, והחיוב הוא על חשבון הבנק שלי (וממילא גם הזיכוי בפיי פל)? מישהו טוען שe-trade זה לא בטוח כי פעם יסגרו (אולי) את ה"ברז"

למעלה