עזרה למיואש

elknetld2kil

New member
עזרה למיואש

קניתי לפני 3 חודשים נגן 256 של "פרוסאונד" ולמרבה "ההפתעה" הג'ויסטיק שלו נשבר אחרי חודשיים בלבד. עשיתי מחקר איזה נגן הכי טוב לקנות (יש לי עד 700 ש"ח) והגעתי למסקנה שמה שלא משנה מה אני אקנה במחיר הזה, אני לא אהיה מרוצה. אני חייב את הנגן כי יש לי כל יום נסיעה של איזה שעתיים באוטובוסים (שעתיים לכל כיוון). הגעתי להחלטה לקנות דיסקמן MP3 במקום נגן, ואת הכסף שאני אחסוך מהקניה אני אשקיע בתיק גב טוב, שיתמוך בדיסקמן כמו שצריך. עשיתי קצת בדיקות: בהתחלה תיכננתי על Slim-X אבל המחיר שלו מטורף. ראיתי כמה דיסקמנים של סוני ופאנאסוניק שנראו לי די טובים. מישהו יכול להמליץ לי על משהו שאפשר למצוא בחנויות בישראל באיכות טובה שלא מתקלקל מהר... תודה

יאיר B

New member
לא ממש הבנתי:

מה אתה רוצה בסוף: נגן MP3 (ויש כאלו טובים ב-700 ש"ח, 256MB) או שאתה רוצה דיסקמן שתומך ב-MP3 (וגם כאלה יש טובים בפחות כסף)?

stardust19

New member
יש כל מיני דיסקמנים- תלך על איריבר

עם תמצא אותו, לי יש של סוני שעדיין נושם, בגדול כל הדיסקמנים אותו דבר , ישנם כמה יוצאי דופן באיכותם, תלוי מה אתה מחפש- תגיד מה אתה מחפש ואני אתן לך קישורים, ד"א למה אתה אומר שב 700 שח אין נגן פלאש טוב???ערכת חיפוש ברשת, אם לא אני מציע לך לעשות זאת ואיפלו וכל לעשות זאת כאן אצלנו בפורום

elknetld2kil

New member
אני שם 700 שקל

ובקשר לנגני פלאש, אני לא מוכן להתפשר על פחות מג'יגה של אייריבר אבל זה עולה 950 אז אני מעדיף לחסוך וללכת על בטוח (אני חייל שמקבל 350 ש"ח בחודש, ויש לי הרבה מה להפסיד).

stardust19

New member
אם אתה מעונין בקיסקמנים- אז קבל

השוואת מחירים בזאפ- לי יש את ה sony dne509 והוא עדיין עובד לאחר שהוא נזרק על הרצפה ועבר לא מאט תלתלות וחוץ מזה אתה יכול ללכת בהדר,עם אתה גר בחיפה כמובן, ולקנות לעצמך את אותו המוצר בקצת פחות כסף אני מאמיןhttp://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-MP3Player&DB55766=55769&DB55447=128968 זאפ - השוואת מחירים

יאיר B

New member
ב-700 שקל ניתן לקנות הרבה

יש דיסקמנים טובים מאוד בתחום הכסף הזה. בקישור למטה (הראשון) יש של סוני - ואם יש משהו טוב שסוני עשתה בתחום נגני המוזיקה הניידים, הרי שזה דיסקמנים. אפשרות אחרת: יש לי נגן של SAFA (בקישור השני). אומנם הוא זול יותר, אבל אני חושב שהוא מצויין (אצלי כבר 3 שנים ועדיין עובד כמו חדש).

meidos

New member
שמע, בבקשה תעשה מה שאני אומר

כי אני יודע שאני צודק, פנסוניק sl-sx430 עולה 300 שקל ופשוט אין!! לו חסרונות, ואני אומר ברצינות, לך עליו!

למעלה