עזרה למכור

קרין a1

New member
עזרה למכור

שלום לכל המחלימים שמי דניאל אני בן37 נשוי עם 2 ילדים. כבר 20 שנה שאני מכור התנסיתי בכל סוגי הסמים הקיימים, לפני 7 חודשים הגעתי לשפל ולסבל בל יתואר עד שהתאשפזתי לגמילה למשך חודש ימים התנקיתי מהכל, חודשים לאחר מכן נפלתי שוב וכבר תקופה רצינית שאני משתמש מרגיש חוסר אונים, לא יודע מה לעשות, ממש איבדתי את האמונה. אני איש עובד והכל דיסקרטי איש לא יודע על מחלתי חייב לעבוד כי אני משלם שכירות מיסים וכו' . ניסיתי לבדי עם כדורי סבוטקס ולא הצלחתי ממש חייב להחזיר לעצמי את הבטחון מקווה שתעזרו לי ותתנו לי זריקת עידוד לא רוצה להפסיד את אישתי והילדים אנא מכם עיזרו לי. בתודה מראש דני

דני שלום חבר יקר../images/Emo24.gif

לפי דעתי העיצה הכי טובה היא פשוט לא להתייאש ולהגיע לחדרים יכול להיות שבנקיון שהיה לך לא היית מחובר לחדרים ולאלוהים דרך האנ איי כי כשלא מחוברים לכוח עליון וכוח גדול כמו חברותא זה קשה מאוד. יש חדרי אנ איי בכל הארץ . בהצלחה מכל הלב

נעממי5

New member
נדמה לך שאף אחד לא יודע....

אתה משתמש וחי באשליה וזה טבעי, אתה מזכיר לי סיפור על הרבי, אשתו בגדה בו , כולם ידעו והוא לא... כשנשאל הרבי אמר "בחרתי להתעלם...." מה שאני מציעה לך קודם כל זה לקחת החלטה, לאבוף את בני המשפחה, לשתף אותם וללכת לגמילה! אתה זקוק לתמיכה שלהם ולחברותא של מכורים נקיים, אותם תמצא במרכזי גמילה ובחדרי אן איי, אתה לא יכול לבד! נקודה! אני שולחת לך חיבוק חם, ומקווה לשמוע ממך גם בהמשך, אנו זקוקים לך כאן שם ובכל מקום שאליו נגיע, כי זה עובד רק ביחד.

שטול1

New member
דני יקר ../images/Emo24.gif

אחרי נסיון של שנים ארוכות של שימוש ונסיון לא ארוך בנקיון אני מצטרף לדעתן של חברותי ומגיע למסקנה שלבד אני לא יכול החודש של האשפוז הוא רק תחילת הדרך אך בעזרת טיפול יסודי ובעזרת החברותא המחבקת ומבינה של אנ.אי. אני יכול לתפקד היטב בעבודה ובחברה וגם... מצאתי המון חברים חדשים אנשים שלא משתמשים ומצאו דרך חיים חדשה היום אני יודע שבלי לשמור על הנקיון שלי על בסיס יומיומי אני אותו נרקומן שהייתי קודם אבל ... הכנות שלי עם עצמי מזיזה הצידה את ההכחשה שחייתי בה 35 שנה הפתיחות שלי לשמוע דעה שונה משלי והנכונות להסתכל למחלה שלי בעיניים ולעשות בדיוק ההפך עוזרים לי לשמור על עוד יום נקי. מדי ערב בשעה שמונה בדיוק מתקימות ברחבי הארץ כ-300 פגישות של אנ.אי. וודאי יש אחת הקרובה למקום מגוריך ונשמח לעזור לך גם בזה כי אנחנו יכולים לשמור על מה שיש לנו רק בנתינה לאחרים אוהבים אותך וזקוקים לך (לא משום שאנחנו מכירים אישית אלא משום שלדבריך אתה מכור שעדיין סובל והיינו שם לכן אנחנו אוהבים) שטול

תהליך של גמילה מהשורש

אצלינו במרכז הגמילה רטורנו מאמינים שההתמכרות איננה הבעיה. ההתמכרות היא פיתרון לא נכון לבעיה יותר שורשית ועמוקה. אם אתה רוצה לדבר על הכאב, אם אתה רוצה לחזור לחיים פנה אלינו: רטורנו 02-9998244 www.retorno.org ''תחזיק חזק עלה קטן שלי''

למעלה