עזרה למכרה קרובה

אני6267

New member
עזרה למכרה קרובה

לפני כשנה עברה המכרה כריתה של חלק מהשד ובלוטות הלימפה, כימותרפיה והקרנות. עקב כאבים בוצעו שני צילומי C.T והתגלה שיש התפשטות התהליך. הרופאה המטפלת שלחה לבדיקת MRI, ולאחר שהוברר כי היא תקינה החליטה הרופאה (מנהלת מחלקת אונקולוגיה) על בדיקה בשם FDG אשר אמורה לתת מענה סופי לדרך הטיפול המתאימה למצבה, אך קופת החולים (לאומית) טוענת שהבדיקה לא כלולה בסל הבריאות ולכן לא מוכנה לממן בדיקה יקרה זו. האם מישהו מכם יכול להמליץ מה לעשות? תודה מראש דויד

MemphisRaines

New member
להלחם

על המגיע קופות החולים הן אוסף של פקידים לא לוותר להם ( במילים לא יפות להפוך שולחן ) אינני מכיר את הבדיקה אבל ברור לי שמכרתך צריכה אותה לא לוותר , אם הרופא אמר שצריך אז צריך שרון

brownd

New member
לדרוש ולדרוש

לפני שנה או שנתיים היתה בעיה כזו עם תרופה בשם הרספטין לסרטן השד. הרופאה האונקולוגית ד"ר שולמית ריזל הגיעה עד לטלוויזיה ביחד עם הפציאנטית שלה.כמובן שנמצאה אז בעזרת הטלוויזיה הדרך למימון התרופה שהיא כבר היום חלק מסל התרופות ומוגדרת כתרופה מצילה או מאריכה חיים. זה לא יהיה קל אבל כשרוצים להציל מישהו צריך להוריד גם את הירח. אני יכול לספר לך שהייתי צריך להפוך שולחן אצל רופא כללי כדי שיחתום לאשתי על טופס 17 עבור אשפוז בתל השומר בזמן טיפול כימוטרפי. הרופא האונקולוג קבע שצריך, אבל להם זה עולה יותר אז לא צריך. אתה משלם ביטוח כל החיים וכמגיע הרגע הקשה אז אין להם תקציב. לא זזתי מהחדר שלו ואף אחד נוסף לא יכל להכנס עד שהוא לא חתם . הרבה הצלחה ואמונה , אפשר ואפשר דני

lital_helmer

New member
גם אני הרבה פעמים הייתי

צריכה להלחם על בדיקות שונות ועל תרופות... הגעתי עד למשרד הבריאות..(מנהל המכון ההמטולוגי בו אני מטופלת עזר לי המון ועשה בעצמו את כל ההתרוצצויות במקומי). והמון פעמים ממש צרחתי על הפקידות בקופת החולים..ועל הרופא המחוזי בגלל שעשו לי בעיות..והשגתי לבסוף את מה שרציתי (אמנם עם כאב ראש לא קטן) מסקנה: לא לוותר להם לעולם! ליטל

למעלה