עזרה למפלגה

r o n i t 111

New member
עזרה למפלגה

היה בי המון רצון לעזור למפלגה...אך הם גילו כלפי חובבנות. חבל!

לאיזו מפלגה הצבעת בעבר?

אני בטוח שעמרי יכול לארגן איזה יום סיבוב בחווה או איזה אי קטן, והכל יהיה בסדר. :)

r o n i t 111

New member
משקיף "ציוני"...

אין לי כל רצון לאמר לך לאיזו מפלגה הצבעתי בעבר....יחד עם זאת למרות רמזיך העבים אשמח לקבל כל מה שיציעו לי....ואז.....הכל יהיה בסדר!

אשמח לעזור, אם תרצי :)

את מוזמנת לשלוח אלי מסר בנושא. מעבר לכך, לוח האירועים יזמן אפשרויות נוספות לעזור למפלגה. ברוכה הבאה.. נשמח אם תשתתפי בדיונים העולים בפורום :)

תומרס1

New member
קודם כל ברוכה הבאה!!

גם אני רוצה לתרום ולעזור למפלגה ובקרוב תהייה האפשרות.. יניב הבטיח
אבל בינתיים יש לנו את הפורום וזה חלק מהתמיכה והעזרה למפלגה..

על כולנו להיות סבלנים ../images/Emo140.gif

הפעילות עוד בחיתוליה.. אל לנו לשכוח שהמפלגה חדשה בזירה ומתארגנת בזריזות אך בזהירות.

תומרס1

New member
נכון מאוד!! אך יחד עם זאת מקווה

שנוכל לקחת חלק במסע ואני עושה את שלי בינתיים, לעת עתה כאן בפורום ובקומונה שלנו.. וגם בחיי האישיים.. הנה אתמול הצלחתי סוף סוף לשכנע את החבר הכי טוב שלי לתמוך בשרון ובמפלגת קדימה אחרי תקופה ארוכה של שכנועים ודיונים, הוא היה תומך מובהק של ביבי.. עשיתי את זה

איציק911

New member
אני כותב למה אתה מוחק הודעות?

למה הסתימת הפיות? אתה מחקה את הדיקטטור המנהיג שלך?

פנה להנהלת תפוז אם ברצונך להתלונן

אל תשכח לצרף את ההודעה שמחקתי לך ואת המסר שבאמצעותו הבהרתי לך מדוע. בהצלחה :)

תומרס1

New member
תלץ לפורום הליכוד!!!!

שם מתבטאים בצורה הכי בוטה ואפשר לכתוב הכל... ואני מתכוון להכל.. גם להכפשות, השמצות וקללות... ובעצם לא פלא... מנהל הפורום שם "מגן ימני"?? או מה שזה לא יהיה נותן יד חופשית להתבטא בכל צורה שהיא.. וגם אפילו הוא מתבטא לא אחת בצורה שמביישת מנהל פורום..

האנשים שם בפניקה - זו המציאות

כל אחד מתבטא שם בשפה נמוכה יותר מביוב , והכל בגיבוי מנהל הפורום ,שכנראה נדבק מהחבר'ה.

תומרס1

New member
לא מלכלך זו האמת

מנהל פורום צריך שתהיה לו גם אחריות הוא לא סתם מנהל פורום... והפורום לא מנוהל כפי שצריך...

למעלה