אז לא הבנת כל כך את השיטה .......
קודם כל גם בשיטת "העיין השלישית" אתה צריך לקום למשך שעה ואז לחזור לישון, העניין של ה - 3 דקות מתייחס לזה שכאשר אחרי שעה אתה חוזר שוב לישון אתה צריך להתרכז 3 דקות ב"עיין השלישית" ואז להרדם, קרא שוב את הפרק ואת השיטה בעיון ותראה שאני צודק. לגבי שתי השיטות MILD וה - WILD אז אני לא מסכים איתך, קודם כל שים לב שאתה לא מדבר מתוך נסיון אלא אתה אומר ש"נראה לך" שלא תצליח להרדם שוב ... אז למה במקום "נראה לי" לא תנסה פעם פעמיים ותראה בעצמך ?? לידיעתך שתי השיטות האלו הן השיטות הנפוצות ביותר ליצירת חלומות צלולים והיעילות שלהן הוכחה באין סוף בדיקות ומחקרים של המכון לחקר חלומות צלולים ונסיונם של אנשים בנושא. שתי השיטות האלו הן לא כל כך קשות כמו שנראה בהתחלה, האם התעוררות למשך שעה אחת בלילה וחזרה שוב לישון זה מאמץ כל כך גדול עבור חלום צלול ? השיטות האלו נחשבות יעילות מאד והן מעלות פי עשרות מונים את הסיכוי שלך לחלום צלול, השיטה של להתעורר אחרי 5-6 שעות, להישאר ער למשך שעה ואז שוב לחזור לישון ידועה כשיטה יעילה מאד מאד ליצירת חלום צלול, השעה שבה היית ער מעניקה לך מוח עירני וצלול מאד מבחינה מחשבתית כשאתה שוב חוזר לישון וזה יגרום לחלום הצלול שלך להיות בעל רמת צלילות גבוהה במיוחד, כמו כן תתחיל לחלום מיד כשתתעורר וזה עוד יתרון, ועוד דבר שיעזור לך להבין שאתה חולם, יש עוד יתרונות לשיטות האלו ופרטתי אותם בסוף הפרק ( בכלל עידכנתי עד אתמול את הפרק "טכניקות מתקדמות" ואני מציע לך לקרוא אותו שוב מהתחלה ועד הסוף ). ולידיעתך גם שיטת ה - WILD היא לא כל כך קשה כשפועלים לפי ההוראות ומנסים אותה אחרי 5-6 שעות שינה ושעה שהיית ער בה. ניסיתי אותה לאחרונה כמה פעמים והיא באמת לא כזאת קשה ולדעתי היא אפילו ממש כייפית ( כל הדברים המפחידים, שיתוק השינה, גלים של זרמים חשמליים בכל הגוף ... ). WILD, MILD מומלץ מאד מאד ! אלון