עזרה למתחיל

• פותח הנושא jo7
  • פורסם בתאריך

jo7

New member
עזרה למתחיל

היי לכולם, אני חדש בפורום וגם בעסק של הפקת סרטים, אני צריך שתמליצו לי על כמה תוכנות או רעיונות כדי לשפר את היכולת שלי כרגע אני עובד עם מצלמה dv שאת הפירוט אני לא זוכר, ועם windows movie maker איך אוכל לשפר, ובמה? תודה מראש, חן

giladarad

New member
ברוך הבא!

ובכן, windows movie maker היא אכן תוכנה למתחילים. מכאן ההתקדמות תהיה ע"פ רמת המקצועיות שלך והרצון לרדת "לפרטים הקטנים". אני אישית משתמש בתוכנת PREMIERE PRO. התוכנה מאוד חזקה ביכולות הוידאו שלה (אך גם תובענית בדרישות מהמחשב/דיסק - שים לב לכך...) למשל כל אפקט אוטומטי וקליל ב windows movie maker ידרוש הרבה יותר עבודה "ידנית" (ונסיון) בPREMIERE. כך שרק אם יש ביכולתך להקדיש את הזמן/מרץ/יצירתיות הנדרשת אני ממליץ בחום לעבור לתוכנה זאת. בהצלחה

jo7

New member
בקשר לפרמייר

שמעתי על התוכנה רבות, ואין לי סיבה לחשוש מדרישות מערכת מופרזות / "תובעניות" על העבודה הידנית כבר שמעתי שכן יש דרישות לעבודה יותר פרטנית ודייקנית, מבחינת רמת הקושי, זה אולי יכול להוות בעיה בתחילת הדרך, אם כך, מאיפה ארכוש ידע בנושא ? , האם יש מדריכים/אתרים/תוכנות יותר קלות, שיכולים להועיל לי ? אשמח לתשובה ממך ומשאר הפורום,.. חן,

giladarad

New member
ספרות מקצועית

יש ספר בעברית אבל לגרסה 6.5 שהיא הגרסה הקודמת לפני ה PRO. ראה בקישור הזה. אבל אם אין לך בעיה עם אנגלית, אז ה HELP של התוכנה מקיף ביותר ואפשר להתיחל איתו. בהצלחה

jo7

New member
עוד דבר אחד

איפה קונים / מורידים תוכנה שכזו ?

giladarad

New member
קונים בלבד!

הדרך הטובה ביותר היא לרכוש התוכנה אצל המפיץ הישראלי : קרטסופט או אחד הדילרים שלהם הקרוב לאזור מגוריך. לגבי הורדה... לא בבית ספרי. תישבור ת'ראש לבד...

jo7

New member
חס וחלילה

רק חשבתי, אולי יש משהו לניסיון תקופתי ? רק כדי לבדוק..

umbo

New member
למתחיל הרבה יותר ידידותית התוכנה...

Pinnacle stubio 8 איכות טובה, ביצועים טובים, הפעלה קלה ואינטואיטיבית גם אם אתה חדש בעסק. מצורף סירטון הדרכה שמסביר את עיקרי הדברים למתחיל. לדעתי כדאי ונוח מאוד לעבוד איתה.

למעלה