עזרה לנערה בורה :)

עזרה לנערה בורה :)

שלום, אני מחפשת שיר לקטע של ריקוד סקסי בהצגה. הסיטואציה היא בעצם מקבילה לחפלה עם רקדנית בטן. הייתי רוצה שיר שמבחינת המילים הוא קצת כמו "בארבי גירל" של אקווה, כלומר שיש בו אירוניה לגבי ניצול של מיניות האישה. (יש הרבה שירים שמדברים על נשים כמו חפצים, אבל יש לי תחושה שהם לא כל כך אירוניים. לא שזה מפריע לי חלילה, זה רק פחות מתאים לקטע.) תודה רבה, עינה

לא הצלחתי למצוא את המלים

איפה אפשר למצוא אותן? וגם - לא שמעתי את השיר הזה אבל שמעתי משהו אחר של טו שורט, ואני מחפשת סגנון קצת יותר מלודי.

Schizo Haji

New member
חסר?

מבחינת האירונייה, אם הבנתי, נראה לי הכי מתאים dmx - good girls, bad guys חוץ מזה יש: ludacris - area codes dr. dre - housewife tonedeff - pervert pety pablo - freak-a-leak dr. dre - fuck you afroman - crazy rap afroman - she won't let me 5th ward boyz - p.w.a snoop dogg & xzibit - bitch please tech n9ne - biancas and biatrices chingy - right thur chingy - holliday inn n.w.a - a bitch is a bitch n.w.a - she swallowed it n.w.a - just don't bite

nyryr

New member
וגם

(Akon - Sweetest Girl (feat. Lil Wayne, Nia and Wyclef Jean Ludacris - Move bitch (2Pac - All Bout U (w. Dru Down, Nate Dogg & Outlawz

A dirr

New member
אז לא ידעתי...

מצטער, אני רק רואה את הקליפים בלי ווליום... _____________________________ I'm A slave זה שיר שמתאים להגדרה שלך לא?

למעלה