עזרה לסטודנטית במצוקה... :)

shlomitma

New member
עזרה לסטודנטית במצוקה... :)

שלום לכולם... אני לא כ"כ במצוקה, אבל אשמח למענה כאן... :) אז ככה, קודם כל קצת עלי... שמי שלומית ואני סטודנטית לעיצוב תעשייתי- שנה אחרונה. פרויקט הגמר שלי הוא על אינטובציה (בעיקר ברפואת חירום). יש לי כמה שאלות ואשמח לעזרה ומידע בכל מה שקשור לזה.. ממש כל דבר... כמו למשל למה בארץ לא ראיתי בכלל שימוש ב-"HOLDER" - מחזיק לטובוס? ובמקום זה קושרים או מדביקים אותו? למה אין במד"א מסכות הנשמה (LMA) ורק בטובוסים רגילים? וכו' וכו' וכו'... מי שיכול ומוכל לעזור לי, תודה מראש... שבוע טוב ושקט, שלומית

almonini

New member
קשירה יותר זולה מהולדר מיוחד

בדרך כלל המחסום הוא כלכלי.

shlomitma

New member
היי אלמוניני... :)

תודה רבה על המענה והתגובה המהירה... זה גם מה שאני ואחות המרפאה שלי חשבנו, אבל אתה יודע, מרפאה ראשונית זה לא כמו מי ש"חיי" את זה בשטח. חוץ מזה, שמבחינה ארגונומית זה ממש נורא, גם למטפל וגם למטופל, ואני כבר לא מדברת על המשפחה שרואה אותו ככה עם כל זה.... יש לך אולי עוד "טיפים" או כל דבר להקלה על ביצוע אינטובציה? לצוות ולמטופל? יותר מאשמח... שלומית

almonini

New member
אם אני מבין נכון

את מגיעה מתחום העיצוב התעשייתי, ומתעניינת באינטובציה בהיבט הזה, אז אולי את מודעת לסוג אחר של טובוס, כזה עם מצלמה מובנית שמבטלת את הצורך בלרינגוסקופ... אבל אם את "מתעקשת" לשפר את הדרך המסורתית, אולי תוכלי לעצב משהו שימנע או יקטין את הסיכון לשבירת שיניים (אולי איזה ריפוד) תוך כדי הפרוצדורה?

shlomitma

New member
כן... קצת בעייתי להסביר פה.. ../images/Emo9.gif

פשוט, התחלתי מפטנט על מסכות גרוניות, (LMA), אבל יותר חשוב לי דווקא לעבוד על משהו שעובדים איתו בחוץ, שזה הטובוס הסטנדרטי, אז החלטתי ללכת לכיוון של "שדרוג" הטובוס הרגיל, שזה ידית, מחזיק טובוס (בלי כחולים על הפנים..), אריזה, וסוג של נשכן... אבל יש לי על זה הרבה התלבטויות.... כמו איזה חומרים וכל זה... קיצר, מסובך... :)

nikonit

New member
אם את לא באמת במצוקה

אז למה סתם לכתוב? כדי שיותר אנשים יתייחסו להודעה שלך? תני קצת אמון בבאי הפורום שהם מתייחסים להודעות גם בלי כותרות "צעקניות"

shlomitma

New member
סליחה אם פגעתי... אבל... ->

א. אני כן במצוקה, מצוקת חומרים וידע מהשטח. ב. לא צריכה שיותר אנשים יתייחסו להודעה שלי. ג. הכותרת לא צעקנית, אם תשים\מי לב, אפשר לראות שיש סמיילי ליד המילה מצוקה... זה נכתב בתום-לב גרידא. ואני לא מאחלת לך להיות במצוקה שלי כרגע, אז אפשר גם להתייחס בצורה יותר נחמדה, ואולי באמת לעזור בטיפ או שניים או אפילו לא לכתוב כלום, זה יהיה עדיף מהודעה צינית ולא יפה. אז אני מתנצלת אם פגעתי בך או במישהו כאן, אבל בינתיים כנראה אני זו שפגועה מההודעה שלך. תודה. יום טוב.

DANIELTerrible1

New member
תנסי לעצב טובוס שמגיע עם נשכן מתכוונן

לאורך הטובוס ושיהיה אפשר לקבע אותו במקום אחד ולהשתמש בו גם כקיבוע לטובוס... יכול להיות נחמד

shlomitma

New member
היי דניאל... תודה..

תודה על המענה.. רק עכשיו אני יושבת על זה...:) הייתה מחשבה שכאת, האמת שאפילו עשיתי דגם של זה. בקשר לנשכן המחשבה כרגע היא מאיזה סוג חומר... מה שכרגע הכי הכי מעסיק אותי זה איך לעשות אריזה שתוכל להכיל גם את החד-פעמי כמו הטובוס עצמו והמזרק למשל (תוקף קצר ולפעמים שימוש של יותר מאחד בהנשמה) יחד עם הרב-פעמי, HOLDER, ונשכן (אלא אם כן אני אגרום לו להיות גם חד-פעמי מטעמי סטריליות)ועדיין שהאריזה תהיה זולה ומעוצבת והכי חשוב יעילה ומהירה לצוות הרפואי.. מחכה להערות והארות...
לילה טוב... שלומית.

DANIELTerrible1

New member
אני מתכוון

למתקן שכבר נמצא על הטובוס ונע עליו בין הבלונית לבין המתאם לאמבו... שיגיע בתוך כל טובוס ושיהייה גם הולדר וגם נשכן ביחד...כמו מוצץ של ילדים...

shlomitma

New member
השאלה היא... ואולי אתה\ם מהשטח...

תוכלו לתת לי תשובה לזה, זה אם דבר כזה לא יפריע למהלך ההחדרה, לראיה וכו'... הרי כל דבר נוסף שיושב על הטובוס, "יפריע" או אולי יסתיר למטפל את זוית הראיה... (גם ככה לא קל להכניס טובוס... ) ושאלה נוספת.. האם יש לך או למישהו כאן, רעיון שיוכל לעזור לאריזה? כמו לרעיון שכתבתי קודם? תודה תודה.. :) שלומית

nikonit

New member
מתנצלת

אני באמת שונאת כותרות "צעקניות" בפורומים, ומבחינתי, המלה "מצוקה" נכללת בקטגוריה הזאת. בייחוד כאשר בגוף ההודעה כתוב במפורש "אני לא כ"כ במצוקה,". אם כך, מה היה תפקיד המלה 'מצוקה'? כנראה למשוך את תשומת לבי. לפחות כך אני מבינה אותה. לכן הגבתי כפי שהגבתי (אגב, אני לא מוצאת ציניות בתגובה שלי. אני כן רואה בה כעס והבעת ביקורת, אותם היא אמורה לבטא). עם כל הכבוד לחיוך, אפשר לפרש אותו בעוד דרכים (התחנחנות), אולי קריצה הייתי מקבלת אחרת. אגב, באקספלורר החיוך מופיע כאייקון, במוזילה (בה בד"כ אני קוראת), הוא מופיעה כתווים, ולכן פחות בולט. אגב, אני ראיתי את ההודעה שלך בערך יום קודם, ובכוונה חיכיתי עם התגובה שלי, כדי שתהיינה גם תגובות פרקטיות לפני. לגבי הפגיעה - להיפגע או לא זו בחירה שלך. אמנם הפריע לי הניסוח, אולי אפילו כעסתי, אבל לא נפגעתי. זה לא אותו הדבר. ומכיוון שחשובה לי האווירה בפורום, אני מעירה גם על דברים כאלה, בעיקר בשביל "הפעם הבאה". אז מכיוון שנפגעת מהכעס שלי, אני מתנצלת. אין לי כל כוונה לפגוע, ואני מאחלת לך הצלחה רבה בפרוייקט שלך. בשביל "להקשות עוד יותר" אגלה לך את "הסוד הגדול" - חוץ מכל השיקולים שהעלית, העסק גם צריך להיות זול. הרבה פעמים נדמה שדברים לא נכנסים למד"א בגלל שיקולי עלות. ולפעמים נדמה לי שגם קצת מקובעות. לוקח יותר זמן לחידושים להיכנס. יכול להיות גם שזה מעיד על זהירות ואחריות. צריך להבין מה המשמעות של הכנסת ציוד חדש לארגון כ"כ גדול, עם כמות של עובדים ומתנדבים שצריך להכשיר לשימוש בציוד, עם פריסה ארצית רחבה, ומערך הדרכה פחות אחיד. זאת יכולה להיות סיבה לגיטימית לכניסה איטית של חידושים. כל זה לשאלתך למה הLMA לא נכנס. אני בטוחה שאם תמציאי משהו טוב, הוא יכנס איפה שהוא, גם אם לא במד"א

shlomitma

New member
../images/Emo140.gifמקבלת יקירה... כעסך מובן לי ומקווה...->

שזה הדדי ושהבנת גם מאיפה הגיע שלי...
קודם כל תודה רבה, אני באמת מעריכה את זה ומקווה באמת שאני אצליח להגיש את זה בצורה הכי מכובדת וראויה שיש. (בכל זאת, למרות שאני עובדת במרפאה יותר משש שנים, אפילו אני מופתעת טיפה שבחרתי במוצר רפואי ולא ברהיט ואני לא מזלזלת חלילה..
) אני מודעת לעניין הכלכלי, זה יכול להשפיע ממש על כל רמת הפרויקט והמחקר, אבל אני מקווה למצוא את החומרים הטובים והיעילים ביותר מבלי לגרום למישהו להוציא משכנתא. וכן, ידוע לי עניין המקובעות והזהירות, זה קורה בגופים שכאלה. פניתי דווקא לכאן, למרות שיש לי צוות רפואי, פטנט, ומגעים עם מד"א, מכיוון שחשוב לי לשמוע את אלה שבשטח, את אלו שנתקלו ב"פגמים" באינטובציה ויוכלו להעשיר ולו במעט את כל המחקר והידע שרכשתי... כעקרון, הרעיון הוא לייצר סדרת מוצרים- אריזה (החלק הקשה כרגע) שתכלול חוץ מטובוס, מזרק ו"גייד", גם ידית, סוג של מנשך, ו-HOLDER. כרגע יותר חשוב לי לעשות זאת על הצד הטוב ביותר מבחינת המחקר והביצוע ופחות אם זה יימכר בסיום.. תודה על הכל, לילה טוב... שלומית

ירקון19

New member
רעיון לנושא הטובוסים...

מה לגביי גייד שמובנה כבר בתוך הטובוס? זה באמת בזבוז של זמן כל פעם להכניס את הגייס ולקפל אותו............. דניאל

למעלה