עזרה לעור הפנים

עזרה לעור הפנים

יש לי עור שבחורף נוטה להיות יבש ועכשיו בקיץ פיתאום נוטה לשמנוניות.. העור הוא גם אלרגי ורגיש נורא אני לא משתמשת בשום מוצר קוסמטי חוץ ממיקאפ.. לפעמים מורחת על העור שמן נבט החיטה העור שלי תמיד היה ללא פצעונים בזמן האחרון ביגלל שהוא ניהיה שמנוני התחילו לי בו פצעונים כאלה לא יודעת הוא היתפהך רציתי לדעת אם יש מצב שזה ביגלל שמן נבט החיטה? ואם יש לכם אולי המלצות בישבילי לשמנים אחרים? להסרת איפור? ולהזנת העור?(ושלא יעשה פצעים) דר"כ שמן הידרופילי הוא לעור שמן טוב? תודה מראש וסליחה על הרבה שאלות

galorel

New member
היי יש לי המלצה

היי קודם כל תפסיקי להשתמש בשמן נבט חיטה ובמייק אפ. תראי אם לעור הפנים שלך יש איזה שינוי יש לי מסיכה מרעננת ומעוררת את העור, מתאימה לכל סוגי העור מותר אפילו למרוח מסביב לעיניים. מחממת 3 כפות דבש עד שהדבש הופך להיות נוזלי מוסיפה מיץ תפוזים טרי מחצי תפוז ומערבבת את התערובת, מורחת על פנים נקיות משאירה רבע שעה על הפנים ושוטפת במים פושרים. דרך אגב פצעונים או שינויים וגירויים בעור נובעים גם ממצבי לחץ ועצבנות. מאחלת בהצלחה

bflygirl

New member
אני גם ינסה ../images/Emo9.gif וגם...

העצה הכי טובה שלי ללכת לקוסמטיקאית שתתאים לך טיפול לעור הפנים יומיומי

0 אור 0

New member
תשובה

קודם כל חשוב לדעת בת כמה את - עור של גיל ההתבגרות לא זהה בבעיות ובצרכים לעור של בת 60. בינתיים כללי: - שמן הידרופילי מצוין לעור שמן, כי הוא מצליח לנקות את הנקבוביות ויחד עם זה לא גורם ליובש של העור כפי שגורמים רבים ממוצרי הטיפול לעור שמן. הוא מצוין לניקוי והסרת האיפור ומשאיר את העור רך ורווי, אך בהחלט איננו תחליף לקרם לחות וקרם הזנה. - שמן נבט חיטה טוב להזנה, אך משתמשים בו כתוספת לשמנים אחרים קלים יותר - שימוש בו ישירות על העור, אכן עלול להיות כבד מדי ולגרום לשמנוניות ופצעונים. - אפשר כמובן להתאים טיפול מתערובות שמנים, אך זה דורש מומחיות די גדולה והתאמה אישית לעור ולצרכיו השונים - אני מציעה שתתמקדי במוצרים קוסמטיים המבוססים על מקורות טבעיים. יש למשל את מוצרי סומה הרבה, טבעוני, עומר הגליל ואפילו תפוח. כולם ניתנים להשגה אצל קוסמטיקאיות בלבד ויותאמו לעורך באופן אישי. אגב, אם את משתמשת במייקאפ שהוא מוצר ממש לא טבעי - זה אומר שאת יכולה להתאים לעורך גם קרמים מסדרות קוסמטיות טובות שאינן טבעיות - בגלל שהעור שמן וגם רגיש חשוב להשתמש במרקם של ג'ל או קרם-ג'ל מאד עדין ולא את הקרמים הכבדים שמוכרים לבעלות

תודה לשתיכם ו..

אז אני בת 17 רציתי לדעת גם אם יש לכן המלצה לקוסמטיקאית טובה שאת יודעת שעובדת עם מוצרים טיבעיים מאזור המרכז? כי אני לא ממש

שלום לך. אני מכירה קצת את הבעיה

משום שגם העור שלי רגיש ונוטה לפצעונים. מה שאני עושה הוא לנקות אותו 3,4 פעמים בשבוע במסכות ניקוי עדינות שאני מכינה בבית מכל מיני דברים. שיבולת שועל (קוואקר) עם מעט מים או אבקת חאבאר עם מים ו2 טיפות של שמן עץ התה או בנזואין מורחת על הפנים וזה יופי. עור שמן ורגיש רצוי לנקות ביסודיות. אני מכינה מסיכות כמעט מכל פרי וירק. זה יותר חשוב מאשר למרוח לחות וכו'. הבנתי גם שאת משתמשת במייק אפ אז חשוב שתדעי אם אינך יודעת, שמייק אפ סותם את נקבוביות העור ולא מאפשר לו לנשום וזה קטלני לעור שמן. לכן רצוי לנקות עם מי פנים עדינים (אני מכינה בבית) כל ערב ובוקר כדי לאפשר לעור לנשום. חוץ מזה כדאי להתייעץ עם מומחים כמו שכתבו לך. בנוסף שלומי מהפורום כתב לי פעם שליקוריץ שוש קרח בעברית גם מעולה לפצעונים. שלומי אם אתה קורא, אולי תוכל בבקשה לתת שוב את הקישור לכתבה על השוש הקרח? בכל אופן זו ההמלצה שלי ושיהיה
! יום טוב

למעלה