עזרה לעיצוב אמבטיה

berdici

New member
עזרה לעיצוב אמבטיה

שלום לכולם, לא מזמן קנינו דירה,ויש לי בעיה איך למקם אמבטיה,שירותים,וכיור. גודל של אמבטיה 170*300.אנחנו רוצים לקנות אמבטיה גדולה יחסית(לא סטנדרטית),או משולשת, או פשוט יותר גדולה.לשם אני צריכה להכניס עוד שירותים ו כיור(+מראה) , בנוסף יש 2 דלתות,אחת כניסה לאמבטיה, ושניה יציא למרפסת.אם יש למישהו רעיונות, אשמח,כי אני כבר משתגעת מכל התכנונים האלה.

ש ו נ י 69

New member
יותר פרטים בבקשה

אם תוכלי לתת קצת יותר פרטים כמו: * גודל מדוייק של האמבטיה * מיקום הפתחים בחדר (דלתות + חלונות) * מיקום קולטן (צינור ביוב לשירותים) אם תציגי שרטוט עם מידות יהיה יותר קל לעזור. משהו דומה לזה. (אפילו שרטוט ידני)

berdici

New member
תודה לכם, יותר פרטים

תודה רבה על עזרתכם,כמו שכתבתי כבר אורך של אמבטיה הוא 300 ו- רוחב 170.שתי דלתות נמצאות( אותן אפשר להזיז ימינה ו שמאלה) בצדדי קירות אורך.גודל של אמבטיה תלוי בתיכנון, כי עוד לא קנינו אותה. בקשר לצינור ביוב לשירותים,אם מסתכלים על הציור שלך אז הוא נמצא בדיוק בפינה איפה שמיקמת אמבטיה. (בפינה של אמבטיה), שוב תודה

ש ו נ י 69

New member
אבל חייב לציין

כי נתתי ללא מידות, מפני שעדיין צריך לבדוק את ההתאמה בשטח. אין לי מושג לאן פונה החלון. האם לחוץ או האם למרפסת? כמו כן שיערתי כי הפתח התחתון הוא מהדירה והעליון יוצא למרפסת. היות ואני לא בטוח, קבלי זאת כהמלצה בלבד. מקווה שעזרתי.

berdici

New member
אין חלון

באמבטיה ,דלת מובילה למרפסת שירות, ושם ישנו חלון,אבל המלצות מצויינות.שוב תודה

berdici

New member
עוד שאלה

למה הדלתות באמבטיות נפתחות פנימה? האם זה סטנדרט? ניתן לעשות כך שדלת תפתח לכיוון שני(כלפי חוץ)?

ש ו נ י 69

New member
כן

טכנית אפשרי לפתוח החוצה. בדרך כלל היציאה היא למסדרון לא רחב ופתיחת הדלת עלולה להיות דבר המסכן את העוברים במסדרון.

berdici

New member
עידכון

רציתי לעדכן אותכם, כנראה מה שנעשה זה אמבטיה א", מההמלצות של שוני68 , הרבה תודות.רק נסובב שירותים 90 מעלות, שזה יהיה לרוחב, ונקרב יותר לכיוון אמבטיה.כיור גם כן נזיז יותר קצת.ממש תודה על העזרה.מקווה שיצא טוב.

uvls

New member
נא לא להשתגע

בשביל לנסות ולעזור לך צריך לראות תכנית של החדר, בצירוף מידות. היכן ממוקמות הדלתות ומה גודלן? על פניו גודל החדר נשמע מספיק. נסי לסרוק את התכנית (עם המידות!), או לחלופין לשרטט משהו בעצמך ולשלוח. בוקר טוב

למעלה