עזרה לציירים מביננו..

moshikgulst

New member
עזרה לציירים מביננו..

שבוע טוב לכולם. נתקלתי באתר תמונות נחמד לא מזמן. שלא כמו בגוגל, יש בו תמונות שהן יותר מגודל של ס"מ רבוע. מקווה שיעזור לכם כשתצטרכו לצייר זאבים, אקדחים, בנינים וכל מיני דברי מתיקה...

לא ממש רלוונטי.

הרי בגדול לא מומלץ לציירים (קומיקס או לא) להעתיק ציורים של ציירים אחרים כי ככה גם מעתיקים את הטעויות שלהם. עדיף תמיד לצייר, למשל, אקדח על פי תמונה של אקדח במקום מציור של אקדח. כך שהאתר נשמע כמו דבר די פרקטי.

effigy

New member
אבל יש בקומיקס קצת יותר מסתם להעתיק

אותו.. מסכים איתי?

chatenoire

New member
אין קשר

תמונות רפרנס מתחלקות לשני סוגים - ציורים וצילומים, והוא פרסם צילומים. פייר אינאף, ויעיל מאוד לכל מי שמצייר.

gewitter

New member
להעתיק ציורים

זה רע. אין בזה טעם. אבל אפשר ללמוד מציורים הרבה, כמו מה כדאי להדגיש, איפה לוותר על פרטים, שימוש במדיות שונות ועוד. אז כדאי להסתכל, להנות וללמוד. שלכם, דם המכבים.

effigy

New member
אני התכוונתי לחיפוש קומיקס

לא על מנת לצייר אותו.. סתם כדי לשים בטפט.. כמו שיש באימג´ סנטרל (שאין לי שמץ מה הכתובת של) או כמו שאפשר לחפש בגוגל ולא לקחת ציור ולהעתיק אותו...

comicsgirl

New member
אתה ביקשת את זה! ../images/Emo6.gif

הנה הכתובת של אימאג´ס סנטראל: http://www.imagescentral.com שי, אני חושבת שכדאי לך להוסיף את זה לרשימת הקישורים, זה אחלה אתר ואי אפשר להגיד שהוא לא קשור לקומיקס! ד"א- אני מסכימה עם החתימה שלך- עלה ירוק לראשות הממשלה!

comicsgirl

New member
וואלה! העלת את זה ברשימת הקישורים!

מגניב אתה!

moshikgulst

New member
על העתקות וציירים...

לדעתי מומלץ לציירים מתחילים (יעני גילאי 6-15 בערך) גם לצייר מצילומים אבל גם להעתיק מציירים אחרים, משום שמאוד קשה לילד לצייר משהו מוחשי כמו צילום של משהו-התפיסה הצורנית שלו עדיין לא מגובשת וקשה להעביר מהצילום את האובייקט/ים לדף. חוץ מזה, אין צייר שלא העתיק כשהיה קטן, וזה כבר אומר משהו, לא? האתר ששמתי אמור לעזור לציירים קצת יותר עם נסיון שבוא נגיד מחפשים לצייר... רחוב (אהמ, אהמ...) ולא כ"כ יודעים איך.. פה נכנס הקטע של לחפש צילומים של רחובות וסקיצות של בנינים שונים. גם הציירים הכי מקצועיים מתבססים על צילומים, אז אין מה לחשוב פעמיים בנושא. ולסיום, כפי שכתבתי בכותרת של ההודעה הראשןנה, האתר יועד לציירי קומיקס שמחפשים חומר שעל-פיו יוכלו לצייר אובייקטים ודמויות בסיפורים שלהם, ולא כדי לחפש עוד תמונה של באטמן מ@#$ ת´צורה לביין.

comicsgirl

New member
אהמ אהמ

אני לא אכנס שוב לקטע של הגיל (תרגעו תרגעו, אני את הלקח שלי-למדתי!), אבל יש גם אנשים שמתחילים לצייר בגילאים קצת יותר מבוגרים ובכל זאת צריכים להעתיק... בלי לפצוח בדיון-סתם נקודם למחשבה....

*GormE*

New member
דווקא..

יש לי חברה טובה שהתחילה לצייר לא כל כך מזמן (לפני 4 שנים או יותר) והיא מגיעה לרמות גבוהות מאוד!

comicsgirl

New member
הסתובבתי

באתר ואני חייבת לציין שהוא נחמד ביותר! אבל אני לא מוצאת תמונה של כלב מתמתח והכלב שלי לא מוכן לשבת בשקט אפילו חצי דקה!
אם מישהו מוכן לעזור לי אני אשמח...

למעלה