עזרה לקורא המתחיל

• פותח הנושא od88
  • פורסם בתאריך

od88

New member
עזרה לקורא המתחיל

מה נשמע?

אני כרגע משלים חומר על הX-Mens וסיימתי את messiah comples, מה יש לי להשלים עד הA VS X ובאיזה סדר?
ומישהו יכול לעשות לי סדר בכל מה שקשור למוות של גין גרי וכל הילדים שלה ושל צייקלופ כמה יש? (עולמות מקבילים או משהו? לא הבנתי)
ואני קורא wolverine and the x men, מי אלה השדים הקטנים שנראים כמו nightcrawler? ומי זה בלוב?

איזה guardian of the galaxy כדאי לקרוא לפני הסרט כי אני בקושי מכיר אותם (פגישה אחת עם האוונגר שראיתי וזהו)

בתודה מראש

spidey 82

New member
התמונה שהוספת להודעה מפרטת את מערכות היחסים

אבל אם זה לא מספיק: ניית'ן סאמרס (קייבל) הוא הבן של סקוט (סייקלופס) ואשתו הראשונה מדלין פריור (שמאוחר יותר התגלתה כשיבוט של ג'ין גריי). ניית'ן נשלח לעתיד הרחוק כדי להציל את חייו מוירוס שיצר אפוקליפס, ובהמשך חזר בזמן להווה כאדם בוגר, קייבל.

רייצ'ל סאמרס (מארוול גירל) היא בתם של סקוט וג'ין מהעתיד החלופי של Days of Future Past.

ניית'ן גריי (X-Man*) הוא הבן של סקוט וג'ין (למעשה נוצר במבחנה מהגנים של השניים) ביקום החלופי של Age of Apocalypse.

* ד"א, ה-S שהוספת ל-X-Men מיותרת לחלוטין.

nick at noon

New member
לגבי messiah complex

באופן כללי סיפור של הופ סאמרס ממשיך בסדרת קייבל של אותה תקופה. אבל קומפלס הוא למעשה הראשון מסדרה של שלושה קרוסאוברים שקשורים בנושא ואני מניח שאפשר לקרוא פשוט אותם. השני הוא messiah war והשלישי הוא second coming.

לגבי המוות של ג'ין גריי אני לא יודע הרבה (חוץ מזה שהיה יותר מאחד). לגבי הילדים כבר הוסבר (ויש לציין גם את סטרייף שהוא שיכפול של קייבל).

לגבי היצורים בWolverine and the x men בעולם מארוול קיימים יצורים קטנים כאלו שנקראים Bamfs - לכן ככה נקראים היצורים הקטנים האלו בבית ספר ג'ין גריי. אבל הרמיזה בחוברות של הסדרה היא שהם בעצם משהו אחר.

בלוב הוא מוטנאט "רע" שהכוח שלו למיטב הבנתי היה בערך זה שהוא שמן מאוד וזה מעניק לו כוח. הוא איבד את הכוח שלו (והשומן שלו) באירוע M day שבו מוטנטים רבים איבדו את כוחותיהם (ולא קיבל אותם חזרה בנתיים - שלא כמו קסבייר, מגנטו, פולאריס, קוויקסילבר, ריקטור)

גם אני לא מכיר את הguardians. אבל המליצו לי לקרוא את Annihilation כנקודת זינוק.

לגבי הGuardians

התחלתי לקרוא את הסדרה החדשה שיצאה להם בMarvel NOW ובנתיים היא ממש טובה. איירון מן הצטרף אליהם וכנראה שבקרוב גם אנג'לה.

od88

New member
אז למה?

אז למה ולוורין מארח באמפים בבית ספר שלו?

דרך אגב, מישהו מצליח לקרוא batman incorporated? פשוט לא הולך לי?

mulon1984

New member
וולברין לא מארח את הבאמפים...

וולברין לא מארח את הבאמפים - הם פלשו לבית הספר והם לא מצליחים לגרש אותם, אז הם פשוט התרגלו לנוכחותם. אבל תצפה לטוויסט מעניין בהקשר אליהם.

mulon1984

New member
הוא מתכוון

שזה כותר מאוד מבלבל עם עלילה לא ברורה,
והוא קורא אבל לא מבין מה הוא קורא.
נו, כמו שקורה לכולם,
רק שמעריצי גראנט מוריסון בטוחים שזאת הדרך של האל שלהם להעניש אותם ולשמור עליהם נאמנים.

DARKSEID

New member
חוץ מRIP והחזרה של ברוס ויין הריצה של מוריסון

על באטמן הייתה דיי ברורה. batman inc מאוד נגיש לקוראים. אמנם יש מסתורין ונבלים מטורפים, אבל הסיפור קליל וכיפי (מחוברת מספר 7 הסיפור הפך להיות יותר אפל)

spidey 82

New member
סיפורי הסופר הירוז שלו לרוב מאוד נגישים.

אולי למעט קשת הפרידה שלו מניו אקס-מן. אבל שום דבר מיינסטרימי או מז'אנר גיבורי העל של מוריסון לא מתקרב ל-The Filth או Flex Mentallo.*

(באמת, כבר חודשים שאני דוחה את קריאת הפרק האחרון של פלקס מנטלו.)

למעלה