עזרה לקינוח לחג

שולה 1982

New member
עזרה לקינוח לחג

הי, אני רוצה להכין את הקינוח הבא לחג הבעיה שלא כתוב האם שומרים במקפיא או במקרר וכמה זמן אפשר להכין מראש. יש למישהו רעיון? פטיפור חלבה-שוקולד: לשכבת החלבה- 200 גרם שוקולד לבן 2 כפות שמן 50 גרם חלבה מפוררת 50 גרם שקדים טחונים לשכבת הגאנש- 200 גרם שוקולד מריר 20 גרם מרגרינה 150 גרם ריצ׳ להקצפה 2 כפות ליקר אופן הכנה- חלבה: להמיס את השוקולד להוסיף את שאר המרכיבים ולבחוש. יוצקים לתבניות סיליקון עד שני שליש גובה ומקפיאים לשעה. שוקולד: להמיס את השוקולד עם המרגרינה. להוסיף את הריצ׳ ולטרוף במטרפה ידנית לקבלת קרם אחיד ומבריק. להוסיף את הליקר. לצקת מעל שכבת החלבה ולהקפיא לשעב. לחלץ מהתבניות. תודה רבה וחג שמח!
 

CallMeCavanaugh

New member
נראה לי שאפשר לאחסן אותו להרבה זמן

אין ספק שאפשר להכין היום ולהשאיר במקפיא עד מחר. אני בטוח שגם עד החג השני ואפילו עד יום העצמאות יהיה בסדר.
אם מכינים מנות אישיות הייתי מוציא מהמקפיא שעה-שעתיים לפני האוכל אבל לדאוג שיהיו מרווחים קטנים בין המנות ולא ערימה גדולה. אם זאת תבנית גדולה וחותכים בזמן ההגשה הייתי מעביר למקרר בבוקר החג.
 
למעלה