עזרה לקינוח לחג
הי, אני רוצה להכין את הקינוח הבא לחג הבעיה שלא כתוב האם שומרים במקפיא או במקרר וכמה זמן אפשר להכין מראש. יש למישהו רעיון? פטיפור חלבה-שוקולד: לשכבת החלבה- 200 גרם שוקולד לבן 2 כפות שמן 50 גרם חלבה מפוררת 50 גרם שקדים טחונים לשכבת הגאנש- 200 גרם שוקולד מריר 20 גרם מרגרינה 150 גרם ריצ׳ להקצפה 2 כפות ליקר אופן הכנה- חלבה: להמיס את השוקולד להוסיף את שאר המרכיבים ולבחוש. יוצקים לתבניות סיליקון עד שני שליש גובה ומקפיאים לשעה. שוקולד: להמיס את השוקולד עם המרגרינה. להוסיף את הריצ׳ ולטרוף במטרפה ידנית לקבלת קרם אחיד ומבריק. להוסיף את הליקר. לצקת מעל שכבת החלבה ולהקפיא לשעב. לחלץ מהתבניות. תודה רבה וחג שמח!
הי, אני רוצה להכין את הקינוח הבא לחג הבעיה שלא כתוב האם שומרים במקפיא או במקרר וכמה זמן אפשר להכין מראש. יש למישהו רעיון? פטיפור חלבה-שוקולד: לשכבת החלבה- 200 גרם שוקולד לבן 2 כפות שמן 50 גרם חלבה מפוררת 50 גרם שקדים טחונים לשכבת הגאנש- 200 גרם שוקולד מריר 20 גרם מרגרינה 150 גרם ריצ׳ להקצפה 2 כפות ליקר אופן הכנה- חלבה: להמיס את השוקולד להוסיף את שאר המרכיבים ולבחוש. יוצקים לתבניות סיליקון עד שני שליש גובה ומקפיאים לשעה. שוקולד: להמיס את השוקולד עם המרגרינה. להוסיף את הריצ׳ ולטרוף במטרפה ידנית לקבלת קרם אחיד ומבריק. להוסיף את הליקר. לצקת מעל שכבת החלבה ולהקפיא לשעב. לחלץ מהתבניות. תודה רבה וחג שמח!