עזרה לשלבי ביצוע לאחר תאונת דרכים

The Final Cut

New member
עזרה לשלבי ביצוע לאחר תאונת דרכים

בשבוע שעב ררכבי היה מעורב בתאונת שרשרת בין 3 רכבים, אשר ממנה רכבי היה האמצעי וניזור עד רמת TOTAL LOST !. הסיטואציה היתה שאני הייתי במהלכה של בלימת חירום ומטר לפני הרכב שלפני פגע בי רכב מאחור והדף אותי כלפי הרכב שלפני. למזלו או למזלי, הרכב שלפני היה מסוג מסחרי עם וו גרירה ואינו נפגע כלל אך רכבי ניזוק קשות. הרכב שמאחור גם ספג מכה קלה משום שעדיין הייתי בתנועה קדימה. פיסית: ביתי שברה יד ואישתי חטפה מכות בראשה ובכתפה וכמובן שהלה פונו מיידית ע"י ניידת לבי"ח. אממה, הנהג שמאחור אינו מודה בתאונה וכלל לא פנה לחברת הביטוח שלו. לי יש על הרכב רק צד ג' עקב היות הרכב שווה רק 15000 ש"ח המחירון. בחברת הביטוח שלי מסרו שאין מה לעשות ואם אני רוצה להלחם - עלי לתבוע אזרחית. משטרה גם היתה במקום - אך לא הגיע שום בוחן תנועה וגם לא גבו עדות מסודרת מהנהגים, ואני עקב הלחץ מפגיעתן של אשתי וביתי, רק החלפתי פרטים ולא דאגתי לפרוצדורות האחרות. איני יודע מה לעשות כרגע - אני מרגיש תלוש, ללא רכב, ללא ביטוח שתומך בי, וכו אנא עצתכם להמשך תהליכים - תודה

אי מסירת פרטי ביטוח לאחר תאונה

שלום רב, ראשית, דרישות החלמה בגין הפגיעות הגופניות, שלדעתי, יותר חשובות כרגע מהרכב. לא ברור לי משהו, רשמת שהחלפתם פרטים אך הנהג לא מודה, אז אם החלפתם פרטים, יש בידך את הפרטים של הביטוח, הלא כך?. אם הנהג נתן את פרטי הביטוח המלאים, פנה ישירות לחברת הביטוח שלו. היות והוא פגע בך מאחור, הוא אשם, וחברת הביטוח שלו תפצה אותך לאחר בדיקת המקרה. אם החברה ו/או המבוטח יערימו קשיים, אכן תצטרך להגיש תביעה אזרחית. אני ממליצה לך לחפש עו"ד שיטפל לך בשתי התביעות (רכוש+גוף), כך הטיפול יהיה מקצועי יותר (מדובר באותה תאונה), שכר הטרחה מרוכז ויתחשב בעובדה שמדובר באותה תאונה, והכי חשוב - תיקך לא יהיה מפוזר בין מס' עו"ד, בגין אותה תאונה.. ויפה שעה אחת קודם (בגלל נזקי הרכוש כמובן..) בברכה,

למה לא לערב את הסוכן

הי שוב, אם יש סוכנים בעניין, בוודאי ותעביר אליהם את הטיפול. רק אם הם לא יצליחו זה יחזור חזרה אליך ואז ראה שוב את המלצותיי הקודמות. בהצלחה

למעלה