עזרה לתכנון ירושלים - 3-4 ארוחות?!

magico3

New member
עזרה לתכנון ירושלים - 3-4 ארוחות?!

שלום לכולם, כבר שנים שלא כתבתי בתפוז, ונאלצתי לפתוח יוזר חדש... אבל לא נורא. אני כאן לבקש את עזרתכם עד כמה שתואילו בחן... עברתי קצת על ההצעות בחיפוש וגם במנוע המצויין של גררר.. אך עדיין צריך - איך אומרים "יד חזקה" כדי לסגור קצוות.
אניוואי - 10 אנשים בערך, 3-4 ארוחות, חמישי צהריים וערב
ושישי צהריים וערב. (התכנון לעוד כמה שבועות כנראה, לקראת סוף אוגוסט)
חמישי חשבתי אולי לעבור "בקטנה" מעורב בחצות\סימה, או לשבת בפורטונה בשוק.(עזורה, רחמו וכן הלאה מגניבים לאללה, אבל יש כמה בין העשרה שנראה לי שפחות יתלהבו מהנ"ל).

אז נשאר חמישי ערב - אולי איזה ביסטרו קליל שיהיה לכולם מה לאכול, משהו בעין כרם אולי? הצעות לטובות יותר וכאלה שלא להתקרב?
אולי איטלקית נחמדה בסביבת מרכז העיר במקום (רח יפו והסביבה של המשולש)?

שישי צהריים -? (מבחינתי לאכול שוב מעורב\חומוס וכן הלאה.. אבל אולי האחרים ירצו משהו אחר...) אשמח להמלצות.

שישי ערב, חשבתי על ארוחה קצת יותר "רצינית" (תקציבית אין הגבלה כל כך)
חשבתי אולי להזמין לסדנא? הצעות אחרות?

אשמח לכל הכוונה, הצעה, המלצה או דיס המלצה..
עמית (כמובן מופנה לכולם) אם אתה שומע, אשמח אם תצליח להקדיש 3 דק' ולשלוף כמה ארנבים מהכובע הירושלמי שלך :)...

תנקס YOU ALL..

ארנבים

חמישי צהריים בשוק פורטונה זה אחלה אופציה, בעיני עדיף על חצות / סימה. גם מסעדת אמא לגמרי באה בחשבון. קצת יותר "מסעדתי" ובעיני אם כבר משלמים את המחיר הגבוה יחסית היא עדיפה על חצות. בעזורה, אגב, עדיין הכי טעים.
חמישי בערב - אני לא יכול להמליץ בלב שלם על אף מקום בעין כרם. אם ביסטרו קליל יחסית זה הכיוון הייתי הולך לאנה בבית אנה טיכו או אולי ללינק. גם טלביה זו אופציה טובה וגם בית הקפה החדש של הדי עפאים בבית המצורעים (אם פתוח בשעות הערב). עוד אופציה קצת "מחוץ לקופסה" היא "קפה שלווה" במרכז שלווה החדש בבית וגן - בית קפה חברתי שמופעל על ידי אנשי "דרך הגפן". חלבי עם אוכל מוצלח מאוד סך הכל.
לשישי ערב אני ממליץ על סאטיה. הכי ירושלמי, הכי כיף. גם מונא אופציה מצוינת (לקחת בחשבון שיקר). בסדנא לא הייתי המון זמן אז לא יכול להמליץ לכאן או לכאן.
שישי צהריים אם לא רוצים שוק (אם כן האופציות מוכרות - אישטבח, חצ'פוריה, אמפנדס של לוקאס, קזינו פריז וכו') אפשר ללכת לאחד מבתי הקפה הירושלמיים הטובים - קפה בצלאל, קדוש, נאדי. לינק הוא אופציה כאן לכאן כמובן.
בתיאבון !

למעלה