עזרה לi river 300 H בגודל 40 ג'יגה

ofek1123

New member
עזרה לi river 300 H בגודל 40 ג'יגה

מצטער על זה שפתחתי הודעה חדשה.. אני בטוח שיש כאן הודעה כזאת.. פשוט אין לי זמן.. ובגלל זה אני אשמח אם תענו לי במהירות האפשרית, אם אפשר.. כי אני נוסע ביום רביעי להודו וקניתי לכבוד הנסיעה את הנגן, ואני צריך להעלות עליו את השירים.. ולא סתם קניתי 40 ג'יגה.. יש לי כמות כזאת של שירים, והרבה בעברית... יש סיכוי להתקין עברית על האיי ריבר שלי? אם כן.. איך? אם זה משהו שאני צריך להוריד.. מאיפה? לינק יעזור לי מאודדדדד... ועוד שאלה אם כבר הטרדתי.. הבנתי מהביקורות על המכשיר באינטרנט שהוא יודע לקרוא סרטים.. יש איזה סוג מסויים שהוא קורה? כי שמתי עליו סרט מסוג avi ולא הצלחתי לקרוא אותו... איך אני קורא אותו..? הצלחתי לראות אותו בbrowser אבל לא משנה על איזה כפתור אני לוחץ, כלום לא קורה.. ככה גם עם השירים.. אז איך אני מפעיל סרטים?

ofek1123

New member
ד"א

נתקלתי פה במושג "קושחה" או משהו כזה.. אין לי מושג ירוק מה זה.. בקשה, אפ אפשר, תסבירו לי כמו לטמבל.

stardust19

New member
תסתכל בקישורים תחת הנושא IRIVER

יש שמה הכל מה שאתה צריך ומה שאתה רוצה...אתה גם מוזמן להריץ חיפוש בארכיון ותראה שאנחנו כתבנו הרבה על זה ואפילו יש מדריך לש אוהד לגבי איך להעלות וידאו על הנגן->תחפש;עד יום רביעי יש עוד יומיים

ofek1123

New member
אממממממ

תודה הורדתי את הקובץ אבל אני לא יודע מה אני אמור לעשות איתו.. איך אני פותח אותו מהאיי ריבר... וניסיתי לעשות חיפוש אני פשוט לא מסתדר כל כך עם החיפוש פה.. אני לא מבין .. בקשה תעזרו לי..

ofek1123

New member
אני מצטער על הנדנוד

דבר ראשון תודה.. אבל התקנתי את העדכון לפי ההוראות ובאמת נוספה לי עברית בשפות, וסימנתי אותה... אבל עדיין הוא מראה לי שמות של שירים עבריים בקויים כאלה _____.. מה אני עושה?? ואם תוכלו בבקשה לענות לי בקשר לשאלה בנוגע להפעלת הוידאו... איך אני מפעיל? אודה לכם מאוד אם תוכלו לענות במהירות, אני נוסע הלילה .. תודה מראש.

הממ

התמיכה בעברית ב- H300 היא רק בטאגים של הקבצים, ולא בשמות הקבצים. בקשר לסרטים - אתה צריך להמיר את הסרט שלך בעזרת תוכנה (למשל - iriverter). כנס לפורום של ארקדיה יש שם הסברים מפורטים. http://www.arcadia.co.il/wizforums/

ofek1123

New member
...?

בטאגים אתה מתכוון בכותרת והאמן של הקובץ?! כי גם שם לא חל שום שינוי...

למעלה