עזרה..(מגדלי פרחים)

לילך200

New member
עזרה..(מגדלי פרחים)

היות ואני טיפה חדשה בעסק אני לא מכירה מגדלים והייתי שמחה אם מישהו היה יכול להמליץ לי על מגדל באזור המרכז :)

בועז בר

New member
ברוכה הבאה לפורום ../images/Emo140.gif

אם תגדירי בצורה יותר ממוקדת איזה פרחים את צריכה באיזה כמויות ולאיזו מטרה, יהיה קל יותר לעזור לך. יש סיטונאים גדולים שמחזיקים מלאי מגוון כל הזמן דוגמת 'גבעת הפרחים' מייזלים בגבעת חן, או פרחי בוקי בכניסה לכפר אזר.

לילך200

New member
יותר פירוט על הבקשה למעלה

אין לי כל כך ניסיון והבנה בפרחים ואני רוצה למכור מחוץ לסופר מסויים פרחים אז רציתי לישאול איזה פרחים יכולים ללכת טוב שמה ומה המחירים שאני צריכה לשלם עליהם ואיפה אפשר להשיג אותם בכמויות ובזול תודה רבה מראש לילך:)

בועז בר

New member
אני יכול רק להמליץ לך על סיטונאים.

אין לי נסיון עם מכירה בצורה הזו. כפי שכתבתי קודם: בגבעת חן ליד רעננה יש את מייזלין 'גבעת הפרחים' ובכניסה לכפר אזר יש את פרחי בוקי. רוב החנויות באיזור קונות מהם. תרשמי את השמות האלה בגוגל ותגיעי לטלפונים שלהם.

מגדלי פרחים

מגדלים של פרחים נמצאים בצורה מאוד מרוכזת במושבים בגוש תל מונד, במושב פורת מגדלים גרברות ציפורן, אסטרים ,ליטריס ועוד הרבה. אבל צריך לנסוע לשם לדפוק בדלתות מה שנקרא ,לבוא עם כסף מזומן ולקנות. אותו הדבר גם במושבים של השרון הצפוני החל מאיזור כפר ידידיה, כפר מונש, ינוב ועוד בסביבה. כל מגדל מגדל סוג או שנים של פרחים לעומת הסוחרים שלוקחים אמנם תיווך יפה ,אבל יש להם מבחר גדול יותר בהרבה ואפשר להתבלבל, כי לא כל דבר שיש לסוחרים הולך בבסטות בכל אופן בהצלחה

לילך200

New member
תודה רבה לך על העזרה ועוד בקשה קטנה :)

אם יש מגדלים באזור המרכז לא רק בצפון אני ישמח לדעת עליהם :)

מגדלי פרחים

גוש תל מונד נחשב מרכז זה צומת בני דרור קצת אחרי רעננה. מגדלי פרחים יכולים להיות איפה שעדיין נשארו אדמות חקלאיות , אני לא מכירה דרומית משם

למעלה