עזרה מגולשי הפורום

bartsimp

New member
עזרה מגולשי הפורום

שלום לכם, אני צריך את עזרתכם, בעבודה, יש משהיא שמאד רוצה אותי. היא כל הזמן מושכת לכיוון מבחינתה גם יזיזות הולכת. מצד שני אני לא נמשך אליה, ואם אני אשכב איתה זה יהיה במצבי חרמנות קשים. לכן זה לא ימשך זמן רב. אנחנו מתראים כל יום בעבודה אני מודה שזה מאד מחמיא לי ולא פעם כמעט שהלכתי על זה ולכן אני משדר לה בילבול. אני בזמן האחרון חושב להגיד לה בפרוש שזה לא ילך ולנסות להוריד אותה ממני. מה אתם חושבים ?

אישית...

הייתי שוכב איתה.. אבל שתדע שזה רק זה... כבר שכבתי עם בחורות שלא נמשכתי אליהן ואפילו היה נחמד :)

Zoharrr

New member
זה תלוי בך ובגישה שלך למין מזדמן...

אם אתה רוצה לשכב איתה,ומשדר את זה,אז איפשהו,אתה נמשך אליה. או לחלקים בה... ולכן וואלה אם מין מזדמן זה בראש שלך - תשכב איתה.כל עוד זה ברור לה ולך שזה סקס וזה הכל זה סבבה לגמרי... אבל אם אתה בהחלט יודע שהיא לא עושה לך את זה, תפוס אותה לשיחה, תגיד לה שאתה לא מעוניין,ושזה מעמיד אותך במצב לא נעים,ושתפסיק למשוך לכיוון.

לך עליה

אפילו אם אתה לא נמשך אליה, לך עליה. תחשוב על זה בתור אימון. כמו אימון בחדר כושר. אז אולי אתה לא תהנה במיוחד אבל אתה מתאמן עליה. כאשר תפגוש מישהי אחרת, יותר כוסית ממנה, כבר יהיה לך יותר ניסיון ומיומנויות בזכות האימון.
אז אל תחשוב פעמיים. היא נותנת ואתה רק צריך לקחת.

cottoneyejoe

New member
ממש לא ככה

אישה צריכה שיעריכו אותה! כאילו מנקודת מבט גברית...... כמו גבר שצריך כל הזמן לדעת שהוא עושה טוב למען אישתו כךהוא הערך הגברי וכך הוא הערך הנשי

הוא מעריך אותה

היא לא יזיזה, היא לא שרלילה ולא כלום. היא בחורה שרוצה אותו. לדעתי שיקח את ההזדמנות שיש לו כי הוא גם ירוויח מזה. אפילו אם לא תהיה אהבה גדולה, לפחות יהיה לו יותר נסיון ומיומנויות מיניות. אז שניהם הרוויחו ואף אחד לא ניצל את השני. כאשר הוא יפגוש את הבחורה הבאה בחייו, שאולי תהייה יותר יפה סקסית מזאת, אז היא תקבל את התמורה.

yuli c

New member
אממ...

אישית, לא נשמע לי רעיון כזה טוב להכנס לקשר יזיזות עם אדם שעובדים איתו. ובכלל, לא הייתי מציעה לך להכנס למיטה עם מישהי שאתה לא נמשך אליה. אבל אולי אני בת אז קל לי לדבר :) בכל מקרה לדעתי אם כבר תחליט להתיזז איתה כדי שתבהיר לה מראש את מטרת הקשר. אם לא אז אין מנוס, תאמר לה בנימוס אך גם באופן חד משמעי תודה אבל לא תודה :)

bartsimp

New member
עדכון בנושא

הבעיה שהיא כפופה לי. האם עדיין לזרום עם סקס ?

כפופה לך?

תתיעץ עם עורך-דין, לא איתנו. עצם זה שדיברת איתה על הנושא ייתכן שאתה כבר מסובך. אפילו לא נגעת בה אבל דיברת איתה על סקס (אפילו בהסכמתה) אתה יכול להיות בבעיה.

Lir האחת

New member
להפסיק

עם המסר הכפול. אתה עובד עם הבחורה הזאת, אתם מתראים כל יום באותה המסגרת, זה יוביל רק לאי נעימויות. לקום כל בוקר לעבודה זה לא תענוג גדול, וזה ירגיש עוד יותר רע אם ה"קטע" ביניכם ייגמר רע. כמובן שזה מבלי להיכנס לעניין שכל פעם שאתה משדר מסר כפול, אתה פוגע ברגשותיו של האחר. לא רואה סיבה אחת *טובה* להמשיך עם זה.

למעלה