עזרה מהבנות המוכשרות בפורום

דניאל 116

New member
עזרה מהבנות המוכשרות בפורום

מצאתי את הדוגמה הזו, ומאד אהבתי, אפשר תרגום בבקשה תודה

88hentai88

New member
אסתיפ עשתה שאל מדהים

מהדוגמא הזאת... איפה היא שתגלה איך....

טובה ב

New member
שרון, מה באשר למבצע

הסריגה של פריטים, שלא סורגים בדרך כלל? אני כבר מתקרבת לסיום העבודה. מה דעתך שנציג את העבודות האלה לתחרות בפורום, עם הצבעה וניקוד וכל המשחק המקובל?

88hentai88

New member
בגלל שדיי הרבה פרשו מהמשחק

ונישארנו מעטות... אולי באמת כדי שנתחיל להחליף את המתנות הללו, בשקר לתחרות, אני לא אוהבת תחרויות ביצירה כי אני חושבת שכל יצירה מגיעה לה את כבודה ואין אחת שהיא טובה מהשניה.... אולי אני טועה, ואם כולן מסכימות אז נעביר את הפריטים הללו באמת לתחרות שכל אחת בפורום תעניק להן ניקוד ומי שקיבל את הניקוד הגבוהה ביותר יזכה... מה שתגידו! להזכירכן המשחק דובר על סריגת פריטים לא קונבנציונליים, כלומר דברים שהם בדרך כלל לא סרוגים, ועשויים מחומרים אחרים... כיד הדמיון כמובן של היוצרת... אם יש שרוצות להיכנס למשחק\תחרות אז ניתן עוד קצת זמן, וניקבע מועד חדש להצגה. אפשר גם תחרות וגם מתנות אחרי הניקוד... מה שתבחרו לעשות!!!

טובה ב

New member
אפשר, כמובן, גם רק

תצוגה, כמו תערוכה קטנה, כי האתגר שאת זרקת, עורר הרבה מאוד יצירתיות, שמעתי על כמה רעיונות מבריקים שעלו בדרך, ויכול להיות שיהיו מי שירצו לחלוק עם כולם את הפירות. אני מסכימה איתך מייד, שבתחרות יש צהבהבות שלא מאפיינת את הפורום, אבל, מה לעשות, זו רוח הזמן. עבודות רבות בתחומים שונים בחיים מקוטלגות על פי דירוגים תחרותיים. ראי טקס פרסי נובל. הלכתי הכי גבוה שאפשר עם הדוגמה הזאת. (וזאת אפילו איננה דוגמת סריגה !)

88hentai88

New member
חחח באמת כך

חיים בעולם תחרותי אנחנו, אבל באמת אפשר לנסות את העיניין על כל רבדיו ולהציע אפילו לגלריה שתקח את העבודות הטובות לתצוגה, ואף למכירה... או חנויות אנטרופוסופיות... יש לדעתי ביקוש לעיניין... אז אני צריכה לפרסם שוב הודעה ולסחוף עוד ועוד איתנו למחשק כזה חדש...

טובה ב

New member
Go Ahead My Dear

אני קוראת את דבריך ותוך כדי חובת לעצמי,שאם כך אפילו השמיים הם כבר לא גבול בשבילנו....אין סוף לאפשרויות, עם טיפת דמיון והעזה.

טובה ב

New member
שרון, אם כבר פתחנו בשיחה-

יש לי משאלה (נעשיתי קשקשנית כזאת בגלל השיפוצים, אני לא יכולה לעשות עכשיו בבית שום דבר אחר חוץ מהמחשב. כמובן, אני יכולה להסתובב על גבי חצץ, בלטות פתוחות, ערמות של חול ומלט, אבל ממש לא בא לי.)אז הנה הבקשה: אני נתקלת בקושי טכני בפורום, לאתר הודעות של משתתפות, שבהן מועלים קישורים לאתרים שונים. בדרך כלל בכותרת של ההודעה אין סימן בולט שמעיד על כך שההודעה מכילה קישור, אלא אם זה קובץ וורד, או קובץ תמונה. כעבור יום אני מוצאת את עצמי מחפשת במשך דקות ארוכות ויקרות, כל מיני קישורים שראיתי, אבל לא יכולתי להכניס למועדפים או להדפיס בו ברגע. ידוע לך אם יש לזה פתרון טכני כלשהו? או אולי בינתיים אפשר לבקש לציין את זה בכותרת הראשונה של ההודעה. מה אומרת את?

deah

New member
ממש אין בעיה

אפשר להחליט שבתחילת כל הודעה הכוללת קישור כולם ישימו סמיילי מסוים

10הילה10

New member
וואוו...דניאל השמיכות מקסימות...

בתור אחת ש"תקועה" עכשיו עם השמיכות אשמח גם ללמוד את הדוגמה...אני לא נמצאת עכשיו בביתי...אבל אני חושבת שיש לי משהו דומא במועדפים...מבטיחה לבדוק בלילה...

דניאל 116

New member
שמיכות

שלום הילה, גם אני עכשיו בקטע של שמיכות, אם תמצאי, בבקשה שלחי לי. תודה ושבת נעימה

דניאל 116

New member
שלום הילה

הי הילה, אין צורך להתאמץ, טובה שלחה לי את ההסבר לדוגמה, בפורום. בהצלחה!

10הילה10

New member
היי דניאל

שמחה שמצאת כי אני עדיין לא בבית...הדוגמא קלה והשמיכה מתקדמת מהר...מחכה לתמונה

טובה ב

New member
היי דניאל, הדוגמה נראית

מסובכת, אבל בעצם פשוטה מאוד, אני אנסה לכתוב מהזכרון, כי עשיתי אותה פעמים רבות, היא מתאימה למטרות שונות. כשהבת שלי היתה ילדה קטנה (מזמן מזמן) עשיתי לה מזה שמלה וגם חצאית וחולצה. יש לי הסבר כתוב, אבל הכל מנותק ממני כרגע, בגלל שיפוצי בנייה בבית. למזלך הפינה היחידה שהשאירו לי הבנאים זו פינת המחשב, ומייד אכתוב לך.

טובה ב

New member
הנה זה, באמת הלך בקלות.

ההסבר המילולי כרגיל ארוך ומייגע, הרבה יותר מהמלאכה המעשית. אם משהו לא ברור, אני עדין כאן לשאלות הבהרה. אם תלכי בעקבות ההסבר, גם בלי להבין בתחילה, נראה לי שתגיעי בבטחה אל המטרה.

טובה ב

New member
הנה, כבר שלחתי, כנראה

שלא שמת לב, זה היה לי מאוד קל ומהיר. כדאי להשקיע בלהכיר את הדוגמה הזאת, כי היא מאוד שימושית, וגם מתקדמת מהר, כל שורה היא בעצם 3 שורות.

פרפרית 4

New member
דניאל, חפשי בההמשך את האתר שהעלתה

טטיה שנקרא Crochet_Puntos/ ,ותיכנסי לcoleccion No. 10 שם יש את הדוגמא שאת רוצה בתרשים מאד ברור. זה אתר שטטיה העלתה אתמול בין שלל האתרים המקסימים שהיא מעלה.

למעלה