עזרה מהגברים בבקשה דחוף

lironbi

New member
עזרה מהגברים בבקשה דחוף

בקצרה: היה לי חבר, נפרדנו לפני חודשיים וקצת יותר ביוזמתו, הוא טען שההורים לחצו שאני לא בשבילו וגם הוא הרגיש שאני חונקת. אני התנתקתי ממנו לגמרי כמו שהוא ביקש ולא יזמתי שום שיחה או הודעת SMS. כל שבוע בערך הוא מחפש תירוץ כדי לדבר איתי (אך ורק בהודעות), פעם אחת זה כדי לבקש טלפון של מישהו שאני מכירה, פעם אחרת לשאול לאן אני יוצאת, ופעמים אחרות דומות או לא קשורות,אבל כל שבוע. וכל פעם אני או מתעלמת מההודעה או עונה לו לשאלה ומוסיפה משפטים כגון:"צא לי מהחיים, עזוב אותי בשקט" או בציניות הידועה שלי:"מה אתה רוצה לחזור אליי? עזוב אותי" השאלה שלי לגברים היא: מה לעזאזאל הוא רוצה?! הוא (!!!) עזב אותי (!!!) למה הוא שולח לי הודעות ומה זה כל התירוצים האלה שהוא מוצא כדי לשלוח אותם? מה הוא רוצה? מה? ואיך אני מורידה אותו ממני? (חוץ מלהתעלם מההודעה כי זה לא עובד)

magenta73

New member
אני לא גבר, אבל...

מה הוא רוצה? לא יודעת. מן הסתם מתגעגע. אם את רוצה באמת שיצא מהחיים שלך, הדרך היחידה היא להתעלם.

לי יש שאלה

מה איתך? עזבי אותו רגע, מה איתך? את חושבת שיש לכם סיכוי לחזור? יכול להיות שהוא התחרט, מתגעגע כמו שאמרו לך. אבל מה איתך, מה את רוצה?

אני איתך בשאלות .......צודק!

למה תמיד כשאנשים נפרדים מתחילים לעשות ספקולציות.... מה הוא חושב? מה היא חושבת? מה זה חשוב? העיקר מה מרגישים כאן ועכשיו!

joshh

New member
לדעתי.....

יכול להיות שהוא רוצה לבדוק אם יש לו עדיין השפעה מסויימת עלייך.. ויכול להיות שהוא מנסה להגיד לך שהוא עשה טעות... עכשיו הכל תלוי בך, את יכולה להתעלם ממנו, בסוף הוא יתייאש.

b0redavid

New member
דעתי,הוא בעצמו לא יודע מה הוא רוצה.

אם זאת הייתה בחורה שעושה לי את זה, לא הייתי מבזבז עליה זמן. עזב/ת, זהו נגמר!

עוד דיעה ברשותך

קראתי שוב, אני חושב שבגלל העובדה שאת התנתקת בצורה מוחלטת בזמנו כשהוא רצה להיפרד אז יכול להיות שהוא חשב שאת תנסי ליצור קשר על מנת לחזור, כשהבין שלא כך הם פני הדברים- החליט ליזום. ביננו? יפה לו, הוא מנסה ליזום ולתתת לך רמזים , סימנים שמעידים על כוונתו לחזור, לא יודע אם זה רציני או לא כי אינני מכיר , לא אותך ולא אותו. אבל זה יפה בעיניי . עכשיו, את מחזירה לו משפטים כמו - " צא מחיי, עזוב אותי בשקט, עזוב אותי "... למה? למה את שואלת פה מה הוא רוצה כשאת די מבינה מה הוא בעצם רוצה- הרי זה ברור, לא? אז לדעתי עצם פנייתך לפורום והצגת המקרה מעידה על כך שאת מתעניינת ושאת כנראה רוצה אך מרגישה מבולבלת כי אינך יודעת אם להאמין. לגיטימי.. אז תעשי את את חשבון הנפש שלך, את לא צריכה חיזוקים מאיתנו על מנת לחזור אליו- זה הכל תלוי בך. אנחנו לא יכולים לדעת מה הוא באמת רוצה, אלא רק לשער. את כן... כל טוב ובהצלחה.

Predator500

New member
לדעתי הוא התחיל להיות חרמן - חסר לו

כואב, אבל בד"כ זאת האמת !

למעלה