עזרה מהותיקות

ארטאור

New member
עזרה מהותיקות

כאילו נולדתי רק אתמול, שאלות יש לי המון... צריכה עזרה מהיותר מלומדות, ראיתי שבראשון יש הופעה של דפנה ארמוני בבית השואבה, מישהי יודעת לספר על המקום ? נהוג, אפשר להגיע לבד ? מישהי מתכוונת ללכת, אולי נלך יחדיו ? נראה לי הזדמנות לפגוש, להנות יחדיו ובכלל להתחיל לזוז... פה בבית מול המסך, כנראה אשאר לבד :) אני מסיימת לכתוב ואומרת לעצמי : " א. את אמיצה" לכתוב וגם לשלוח - צעד ענק עבורי !

frust

New member
אמיצה ברמות בינלאומיות

גם כתבת גם שלחת גם הצעת לצאת ביחד ואת אפילו שוקלת ללכת לבד... נראה לי שאת לא צריכה עזרה מאף אחת
נבוא לקחת שיעורים פרטיים

ארטאור

New member
תודה

צריכהההההההההה ! זה היה רגע אחד מופלא של אומץ... מה עושים איתו עכשיו ?

frust

New member
וזה כבר הרגע השני

את רואה את צוברת וותק בקהילה הלסבית
מעולה לעולה כוחנו עולה שבי עימנו בפורום בואי ביום רביעי לקבוצה נפעיל את סוכנות החיפוש שלנו נמצא לך אישה לנגיעה תגעי תריחי תראי אם עובר בך רעד...

nuritpm

New member
לא מחשיבה את עצמי וותיקה אבל...

בכל זאת יש קצת פז"מ... שמתי לב שבעצם לא קבלת תשובה לעניין בית השואבה ודפנה ארמוני אז ככה: המקום זה באר חשוך ומעושן, רק נשים בד"כ, אולי כמה חברים הומואים שבאים מדי פעם לביקור, בעיקר צעירות (20+), מוזיקה חזקה, לא תמיד מוצלחת אבל... אפשר להרגיש חופשי להיות מי שאת, לא צריך להסתתר, כולן "חברות מועדון", הזדמנות להרגיש שייכת, להריח אוירה נשית לסבית. אם נהוג להגיע לבד? אין נהוג, מה שבא ואיך שיוצא. הרבה באות יחד חבורות, ויש שבאות לבד, אולי ייצאו יחד... :) וכל הכבוד על היוזמה על הללכת יחד, על הרצון לצאת ולהנות ולזוז... בטוחה שיהייו עוד הזדמנויות אם נתחזק את הפורום שלנו, ותיווצר כאן חברתיות נעימה ותומכת. ותמשיכי לצעוד צעדים אמיצים, בהצלחה! נורית

ארטאור

New member
תודה

תודה יקרה עזרת לי, אני כנראה אחכה להזדמנות אחרת,,, לילה טוב

למעלה