עזרה מהמבינים בבקשה

חסר שם

New member
עזרה מהמבינים בבקשה

רכשתי לא מזמן נגן MP3 בנפח 512 מגה בייט. לכאורה הדבר נראה לי כקנייה משתלמת, אך לאחר שגיליתי ששם החבהר שיצרה אותו לא פורסם, התחלתי לפקפק ביכולותיו. הדבר הוכיח את עצמו נכון לחששותיי הרבות. המכשיר מנגן רק 25 מתוך כמות הרבה יותר גדולה של שירים הקיימת במכשיר. בתור התחלה הוא נפתח על שיר 11... כאשר אני מנסה להעביר לשיר 25 הוא נכבה, וכאשר אני מנסה לרדת מתחת לשיר 1 הוא שוב נכבה. עכשיו לעניינו - האם נדפקתי קשות, או שמא יש פתרון לבעיה. בתודה מראש, ברק.

The Experience

New member
גם וגם

גם נדפקת קשות וגם יש בעיה ה"נדפקת קשות" בטח בגלל שקנית נגון זול מאוד ולא איכותי! ה"פתרון לבעיה" יש את פתרון הקל לתלות את המכשיר על המראה האמצעית של האוטו אם יש...או פשוט לזרוק הפתרון הקשה זה לפנות ליבואן/ספק ולבקש מהם שיבדקו את המכשיר

נדפקת קשות

ניחא לא להשמיע את כל הקבצים (אולי הקידוד בעייתי), אבל לכבות??? זה גרוע מידי גם למכשיר זול, תתחיל בלהחליפו במסגרת האחריות.

stardust19

New member
מצטער להודיע לך אבל הרעיון של לתלות

את הנגן על המראה של האוטו זה אחלה רעיון- אני אתחיל להציע אותו לאנשים שאין להם דרך אחרת חוץ מלקנו נגן חדש

weird dust

New member
ויש הרבה כאלה

לפני כמה ימים ישבתי ליד מכר מהישוב מהרכבת בדרך לתל אביב והוא כל הזמן שיחק עם המכשיר השחור שלו עד שהוא תתפרק ביד ואז עם עוד כמה מכות הוא התחיל שוב לעבוד. הנגן הזה די קטסטרופלי

stardust19

New member
COOLLLL אם תראה אותו פעם הבאה

שישמור אותו בשבילי- גם אני רוצה לדפוק ככה את הנגנים האלה

למעלה