עזרה מהמומחים
שלום לכל חברי הפורום, אני גאי ואני לומד במכללת ספיר במגמת "תקשורת אינטראקטיבית". במסגרת אחד הקורסים שלנו אנחנו אמורים לעצב כרזה בנושא "איכות הסביבה" (אחד מ985793475 תרגילים בעיצוב גרפי שיש לנו
) הנושא שאני בחרתי הוא מחזור ועבר לי רעיון בראש ולשם הביצוע אני צריך פרח מנייר. אז היות ו"קישורי" האוריגמי שלי מסתיימים בקיפול קוביה, סירה (שהיא גם כובע) ומשחק מזל שנראה "קוואה קוואה" פניתי לפורום הזה והתחלתי לעבוד... אחרי כמה דיאגרמות, Paper cuts בכל אצבע וערימה גדולה של דפים מקומטים הגעתי למסקנה שלא ניתן ללמוד אוריגמי ביום אחד ולכן אני פונה אליכם. רציתי לדעת אם מישהו פה מוכן לעזור לי עם תמונה גדולה של ורד עם גבעול, כמה שיותר גדולה כמה שיותר טוב כי זה הולך לדפוס. אני מציין מראש שלא יעשה בתמונה שום שימוש למטרה מסחרית חלילה ואני מוכן להתחייב בכתב עבור אותו אדם שיהיה מוכן לעזור. אני בסה"כ צריך את התמונה הזאת כי מאוד חשוב לי לבצע את הכרזה הזאת והרעיון הזה, חבל לי לותר עליו רק בגלל שאני וניירות מקופלים לא מסתדרים יחד. תודה מראש לכל מי שיעזור. נ.ב אני מצרף תמונה שמאוד אהבתי, היות והיא מאוד קטנה לא ניתן להדפיס אותה, אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בלמצוע או אפילו לצלם תמונה דומה.
שלום לכל חברי הפורום, אני גאי ואני לומד במכללת ספיר במגמת "תקשורת אינטראקטיבית". במסגרת אחד הקורסים שלנו אנחנו אמורים לעצב כרזה בנושא "איכות הסביבה" (אחד מ985793475 תרגילים בעיצוב גרפי שיש לנו
![](https://timg.co.il/f/Emo13.gif)