עזרה מהפורום אני וחברה פותחות חנות לאביזרי מין ועדיין אין לנו שם לחנות יש לכם משהו בראש?
P pp66 New member 19/10/05 #1 עזרה מהפורום אני וחברה פותחות חנות לאביזרי מין ועדיין אין לנו שם לחנות יש לכם משהו בראש?
V Vdrums New member 19/10/05 #3 "איזה מין ראש" במקרה ואתן מתרחבות ופותחות סניף למגזר הערבי בקניון שבעת השאהידים הנה שם מתאים > "מין הדא?"
"איזה מין ראש" במקרה ואתן מתרחבות ופותחות סניף למגזר הערבי בקניון שבעת השאהידים הנה שם מתאים > "מין הדא?"
B bulb New member 19/10/05 #6 זו לא חנות מחשבים ../images/Emo3.gif מצד שני ,מה שיש לי בראש המסך לא סובל
M magenta73 New member 20/10/05 #8 ערב טוב... מה אם סוכריה על מקל, לליפופ... או בירושלמית מדוברת.... מציצה? ( שם לחנות, לא הצעה בשבילך... )
ערב טוב... מה אם סוכריה על מקל, לליפופ... או בירושלמית מדוברת.... מציצה? ( שם לחנות, לא הצעה בשבילך... )
M mika tal New member 21/10/05 #12 מזל טוב לפתיחת החנות!!! "מולה רו'ז" "צעירים חסרי מנוח" ל"צרכן החרמן"
M mika tal New member 21/10/05 #15 תומר! זה גדול!! ואפשר בהמשך לרעיון שם החנות, לייחד כל מיני פינות על טהרת הסקס.. פינת ההנחות החודשיות, או "חרמן חסר מנוח" או שילוב של צרפתית ושעשועי לשון: קיסכסא? סקס על כיסא.. וכ'ו.. אח.. בא לי כבר לפתוח את החנות.. חחחחחחחחחחחח מיקה
תומר! זה גדול!! ואפשר בהמשך לרעיון שם החנות, לייחד כל מיני פינות על טהרת הסקס.. פינת ההנחות החודשיות, או "חרמן חסר מנוח" או שילוב של צרפתית ושעשועי לשון: קיסכסא? סקס על כיסא.. וכ'ו.. אח.. בא לי כבר לפתוח את החנות.. חחחחחחחחחחחח מיקה