עזרה מהר! חשוב לשעה הקרובה!

עזרה מהר! חשוב לשעה הקרובה!

תקשיבו אני חייבת עצה בעוד כשעה יש לי אודישן לסרת טלויזיה אני מאוד רוצה להצליח זהו האודישן הראשון שלי הכי מתאים יה נראה לי לתכוב פה את השיחה! יש לכם טיפים בשבילי?1 דברים שתרצו לומר לי לפני שאני ניגשת?! ענו במהרה כי אני מוכרחה להתארגן ולזוז.

yoni_10

New member
הפגיני בטחון,

התלבשי היטב (בהתאם לתפקיד), אל תהססי בדבר...ובהצלחה!

אז זהו שאני לא יודעת מה התפקיד

ביקשו ממני להגיע לשם לאודישן ושם יתנו לי תוך חצי שעה ללמוד תסריט של איזה 8 דפים ואני ישחק את זה...... ככה שאין לי מושג אני מתלבשת בצבע שחור ופשוט...... וביקשו לא לבוא עם ג'יל קרם וכל הדברים בשיער לבוא טבעי ללא איפור ובלי חולצה לבנה ...... ככה שליראות מושלם די קשה עוד תגובות בבקשה!

judyr

New member
אולי במקום לכתוב פה

תתכונני נפשית? תרגיעי את עצמך תהיי את! תרגעי מבפנים וזה יקרין החוצה זה לא משנה מה התפקיד או הדמות אם את תהיי רגועה אז יההי לך הרבה יותר קל לכי למקלחת תתלבשי בג'ינס ובחולצת טריקו קלילה קחי גומייה לשיער וצאי כבר... לא לחשוב פשוט לזרום
ב ה צ ל ח ה

תודה רבה!

אממממ רציתי ללבוש ג'ינס וטי שירטס אבל זה גזרה נמוכה מידי אז החלטתי ללבוש מכנס שלושת'רבע בצבע שחור צבאי כזה עם נעלי אולסטר גבוהות וחולצת טי שירטס שחורה...... זה רושם רע?! זה משדר משהו כי זה את האמת נראה מאוד פריקי!

judyr

New member
די כבר...

את לא מבינה שהם לא מסתכלים על חיצוניות!!! ואם את חושבת כך, אז תחליפי. מה הביג דיל?

GGOODD

New member
ב - ה - צ - ל - ח - ה!!!

מקווה שתעברי ותזמיני אותנו לצילומים!

למעלה