עזרה - מה כדאי לקנות ?

lirankettler

New member
עזרה - מה כדאי לקנות ?

שלום לכל חברי הפורום, לפני יומיים קיבלתי מתנה פאלם 3 ישן ומאז הבנתי כמה אני צריך אותו,החלטתי לקנות מחשב כף יד ואני לא רוצה לחכות הרבה, אשמח לקבל את עצתכם , מכיוון שחיפשתי שעות אתר עם כתבת סקירה על כל מחשבי כף היד ולא מצאתי, חשבתי לבקש ייעוץ על פי הקריטריונים שחשובים לי ( אשמח לשמוע גם הערות עליהם ) : * צבעוני * תומך ב WORD EXCEL * יומן פגישות ואירגון יום.. * תמיכה בסרטי אנימציה, מולטימדיה וקבצי אודיו. * קומפקטי * אפשרות לחיבור באינטרנט - אפשרי אבל לא הכרחי ... * זול * זיכרון שישמושים עיקריים : ארגון יומי, אחסון מידע שקשור לעסק שלי ( עצמאי ), תמיכה לסטודנטים וגם מצגת לנושאים שונים ( סרטים + קול ). תודה מראש על כל תגובה לירן קטלר

HackMachine

New member
Toshiba e740

מעבד StrongArm 406mhz בא עם Pocket Word, Excel צבעוני (לא זוכר את כמות הצבעים אבל זה אותו דבר כמו שאר המכשירים) יומן פגישות של Microsoft - מאוד ידידותי ונוח 64MB זכרון בא עם חיבור IEEE802.11b - WiFi LAN. אם יש לך מחשב PC שמחובר לאינטרנט אתה יכול לקנות לו כרטיס רשת אלחוטי ולגלוש דרכו לאינטרנט. *** זול *** לפני חודש עלה 500$ בארה"ב. עוד יתרון זה שהוא בא עם שתי כניסות זכרון (COMPACT FLASH AND SMART MEDIA). לא כמו ה IPAQ שצריך להוציא עוד כסף על השרוול המעצבן (בערך 60$) שתופס מקום לא הכרחי.גם אפשר להחליף או לקנות בטריות נוספות. אישית, אל תגע ב IPAQ. סתם יקר ואתה ממש לא מקבל את הכסף שלך בביצועים. יש לו רזולוציה קצת יותר גבוהה ותאורה קצת יותר חזקה אבל על זה אתה משלם עוד 200$ לפחות או יותר (כולל תוספות שאתה חייב לקנות לו אחרת אתה תקוע עם מכשיר חסר ביצועים). שלא לדבר על שאחרי כל התוספות הללו אתה נתקע עם מכשיר בגודל של קוביה הונגרית וזה גבר ממש לא POCKET PC.

בוא נעשה הסכם, אם אינך בטוח 100%

במה שאתה כותב, אל תכתוב את זה. הורדתי לך כ-10 הודעות היום מהפורום, בהן צחקת על מכשירים, מערכות הפעלה ואנשים עם דגמים קצת יותר נחותים משלך, להבא פשוט אחסום. המכשיר המתואר על ידך לא ניתן לקניה בארץ. בארץ ברגעים אלו הבחירה הטובה ביותר היא Casio E200 או IPAQ3950. הרזולוציה בכל אחד מהדגמים היא אותה רזולוציה של 320 על 240 פיקסלים שהיא QVGA. הטושיבה לא מגיע עם SmartMedia אלא עם SecureDigital/MultimediaCard. אנא הימנע מלבלבל אנשים.

lirankettler

New member
E200 / 3950 / ....

אדם, מה ההבדלים העיקריים ??? כמו כן מחירים והאם מומלץ לקנות יד שנייה ?

הבדלים עיקריים - בצע חיפוש בפורום

דיברנו על זה. מחירים - 3000-4000 ש"ח, כנס להאנדי (דיזנגוף סנטר), פלונטר וליגדסטור, ותקבל הערכת מחיר מדויקת יותר. יד שניה - אם בא לך, בבקשה, אני לא ממליץ, תמיד עדיף "אבא ואמא" שאפשר לפנות אליהם במשך שנה, מסך לא שרוט, מכשיר חדש ללא שריטות, כל הספרים והתוכנות שמגיעות עם המכשיר. אין לך מושג מה עבר על המכשיר הישן ולמה מוכרים אותו. אולי נדפק איזה חלק בפנים?

HackMachine

New member
אוקי

Somebody´s got issues סליחה בקשר ל SECURE DIGITAL פשוט התבלבלתי. כל מה שרשמתי זה היה מתוך רצון טוב לעזור לאנשים לבחור במכשיר הטוב ביותר כיום בשוק. לא מעניין אותי אם הוא נמכר בארץ או לא. אני רשמתי במפרשות שאפשר להשיג את המכשיר בארה"ב אבל לא בדקתי בארץ. ואם כל הכבוד מה לעשות ש WINDOWS98 זה מערכת הפעלה נחותה בהרבה מWINDOWS2000 או XP, אם אתה מתווכח על זה אז כנראה שאין לך מושג על מה שאתה מדבר. זה היה הומור סרקסטי פשוט. קשה לי להבין מה לקחת את זה כל כך קשה. אני אנסה להמנע מלעזור לאנשים בעתיד סליחה.

HackMachine

New member
ולמה לעזאזל מחקת

את ההודעה על ההתקנה דרך הרשת??? מה כבר היה לא בסדר שם??

לולאפ

New member
לפי ההגיון שלך, אדם...

לא היית צריך להמליץ על ה CASIO. זה מכשיר שייצורו הופסק לפני חודשים רבים, יש לו בעיות כרוניות שלא תוקנו וכנראה גם לא ייתוקנו בעתיד. על פי מה שניתן לקרוא בפורומים בינ"ל ל CASIO אין תכניות להמשיך כלל בייצור PPC- לא יהיו עדכוני תכנה או ACCESSORIES. וחוץ מזה, תן לציבור הקוראים להחליט מה ראוי ומה לא. אני חושב שציבור הקוראים מספיק בוגר ואינטיליגנטי בכדי להבין זאת בעצמו. אחת המטרות של פורום זה ואחרים היא החלפת דעות, ללא קשר האם ל ד ע ת ך - ה א י ש י ת הם ראויות או לא. לדעתי הסיבה היחידה המצדיקה הורדת הודעות היא עבירה על חוק (כגון פרסום אתרים פיראטיים וכו´) אם לדעתך מישהו רושם שטויות או עובדות לא מדויקות - תקן אותו על גבי הפורום ותן לנו להחליט מה אמין ומה לא.

daarren

New member
אדם !!! השתן עולה לך לראש !! תרגע !

גם צ´פניק התנהג בעבר כך בגלל זה הוא עף מ-IOL . תתחיל לנהל פורום ולא להשתחצן ולחתוך אנשים בגלל שטעו בתשובתם , הבחור ענה בתום לב ומתוך רצון לעזור. מגיע לו התנצלות ממך.

qaq

New member
תלך על ipaq

יש לו את הכי הרבה שרוולים וציוד נלווה עם הכי הרבה משתמשים pocket pc

lirankettler

New member
תודה רבה לכל התגובות....

האם כדאי לקנות בחו"ל ( ספרד ) - או עדיף בארץ ( מבחינת אחריות + עברית וכו ), ואיפה אני יכול למצוא את כל ההבדלים בין ה IPAQ ???

mikeoreli

New member
עברית ואחריות

אם אתה קונה בספרד, אז לא תקבל עברית ותאלץ לקנות אותה בנפרד ב 60$ מPDAC לגבי אחריות, את זה תצטרך לברר עם הספק של היצרן בארץ, אם הוא יתן לך אחריות על מוצר שלא נרכש דרכו, ואיפה מתבצע התיקון. לדוגמא, אם תקנה אייפאק ותהיה לך תקלה, תצטרך לשלוח את המכשיר לחו"ל. בעוד, אם תקנה לדוגמה קסיו, אז יש בארץ מרכז שירות שלהם. אם אתה קונה בחו"ל, תוודא רק שההבדל יהיה משתלם. לא תמיד הבדל של 100 דולר שווה את הקנייה בחו"ל. חבר שלי קנה מיני דיסק של סוני באנדורה במחיר מאוד מאוד זול, ובגלל שהיתה לו תקלה, הוא היה צריך אח"כ לשלם עוד הרבה כסף, או חבר אחר שבגלל שהלך לו המודם בלפטופ שלו, היה צריך לקנות מודם חיצוני. כי המחשב לא נתמך בארץ. אז תעשה חושבים לפני קניה בחו"ל....

castroman

New member
בקשר לאחריות של../images/Emo26.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo80.gif

הIPAQ זאת אחריות בינלואמית
אך הטיפול במכשיר לא נעשה בארץ (
) אלא הוא נשלח למעבדה שלהם בהולנד למשך שבועיים

HackMachine

New member
תראה אתה צודק

אבל הכל עולה כסף. לי למשל אין תקציב גדול לכל השרוולים וכמה שאני הייתי רוצה את כולם, זה לא אפשרי. אז אני מחפש כמה שיותר אפשרויות וכמה שיותר זול. ה TOSHIBA שווה בביצועים ל- IPAQ ועם יותר דברים שאתה מקבל במכשיר לבדו. אם היה לי את הכסף הייתי קונה את שניהם
אולי גם את ה HP ליופי

למעלה