עזרה - מועד ג' בעקבות מילואים

עזרה - מועד ג' בעקבות מילואים

אני תלמיד באוניברסיטה העברית, ובקשתי למועד ג' נדחתה למרות שבמועד א' שירתתי במילואים (29 יום) בטענה שבגלל שלא ניגשתי למועד ב' אינני זכאי למועד ג' - האם משהו יכול לעזור לי ולומר לי למי אפשר לפנות. אציין, כי לא ניגשתי למועד ב' מסיבה מוצדקת (אבי היה מאושפז בבית חולים באותה תקופה)

בשביל זה בדיוק יש את הרקטור לעניני

סטודנטים, לא להרפות, קודם כל ללכת לראש/ החוג, משם להנהלת הפקולטה, משם ישר לאגודת הסטודנטים ( בנין פרנק סינטרה) ומשם לרקטור. להתקיף בכל החזיתות, לא לוותר, בד"כ הם נותנים מועד ג', אל פחד, בן זוגי עשה זאת כמה פעמים באותה האוני' עצמה בגלל מילואים. האגודה תעזור לך וגם הרקטור. בהצלחה.

ניר נגר

New member
ניהי צודקת לחלוטין...ביום המילואים

השתתפתי בוועדת החינוך שדנה בהתחשבות האוניברסיטות בסטודנטים, בקורב מאוד צתא אמנה של האוניברסיטות בעד נתינת יחס מועדף לסטודנטים שעושים מילואים...בוועדה התווכחנו ואמרנו שאמנה זה דבר טוב ויפה אבך כל עוד אין לה שיניים היא תכלס לא שוה כלום! ולבסוף הבעיות מתנקזות לרמת המרצה...והוא יפסוק על פי השקפת עולמוץ ח"כ אילן שלגי הבטיח שאם האמנה הזו לא תתפוס ויתיחסו אליה לא בהתאם הוא יפעל לחקיקת חוק בנושא. אנחנו עוקבים! בינתיים פנה לרקטור לעיניני סטודנטים, ולקצינת פניות הציבור (הטלפון מצוי כמה שירשורים למטה) אם עדיין אתה נתקל בבעיות, צור איתי קשר במסר ואני אבדוק מה עוד ניתן לעשות. בהצלחה נ.ב - היי ניהי, טוב לראות ולשמוע אותך כאן (טוב תורידי את הלראות..חח)

למעלה