עזרה מחפשת הצגה מענינת ומשעשעת

יונית102

New member
עזרה מחפשת הצגה מענינת ומשעשעת

לילדים בגיל 3+ עד 5 ההצגה יכולה להיערך בגן שלנו אחרי צהריים, אשמח לרעיונות מחירים וכו' בדחיפות אם אפשר. תודה פורום יקר.

הי יוניתקה ../images/Emo8.gif

מאחר וכזכור לי את גרה באיזור הגליל או.....משהו מרוחק דומה חחחחחחח וההצגה מיועדת לגן ילדים שמתאר לעצמי שגם כך אין לו תקציב גדול במיוחד, מציע לך לפנות לחברייו הגרים באיזור קרוב יותר יחסית אליך מאשר אנחנו אנשי המרכז שרק הנסיעה תייקר עבורנו ועבורך. מאחר וחברינו הפכו לאחרונה לביישנים משהו אני אדבר שמם...למשל את ( לפי סדר א-ב אז לא להעלב חבר'ה ): אבישג, גלית,ענבל ו.... ומי שכחתי מהאיזור??? שיוסיף\ תוסיף את עצמו \ עצמה.... שיהיה בהצלחה ליונית, לכם ובעיקר לילדים שיצפו

אופס...../images/Emo9.gif חברי המרכז התעוררו ושימו לב!!!

רק עכשיו נזכרתי שהצעת לערוך פעם סדנה בביתך ב...מודיעין מבקש את סליחתך על שהעברתי אותך ללא ידיעתך לצפון - לאחרונה יש ימים שאינני זוכר אפילו איפה אני גר! שולם??? ולשאר חברינו המופיעים מהמרכז והסביבה - מהרו להגיש את ההצעות ליונית

יונית102

New member
זה בסדר דודינקה שולם שולם

לעןלם ברוגז אף פעם חיכיתי לא פנו אליי, בסוף החלטנו להביא את גולן לפעילות נחמדה משחקים, מתנפחים, קסמים הפתעות ועוד, נתנו לילדים לבחור והרוב קבע פעילות במקום הצגה, לא נורא פעם אחרת, בכל אופן תודה על העזרה. שבת שלום

למעלה