עזרה מחפש ג'נסים מדליקים במידה 42 +.

עזרה מחפש ג'נסים מדליקים במידה 42 +.

שלום אני שמן, האמת לא אלא רחב . אני במצוקה של בגדים, אני אוהב להתלבש יפה אבל אני שמן יש לי בעיה למצוא בגדים .הכי מציק לי עניין הג'נסים אני חולה על ג'נסים אופנתיים משופשים למינהם בגוונים עכשווים אבל לא מוצא במידה שלי .מצאתי ברלף קאטו איזה אחד מיוחד כזה במידה שלי בצבע אפור בהיר אבל זה נדיר .קסטרו לא מחזיק מעל מידה 40 למרות שיש להם דברים משגעים שאמי מאוד אוהב אבל זה הרוב עד מידה 38 . אני לא מכיר את כול החברות בשוק אולי יש למישהו מקום ג'נסים יפים מדליקים . ...

לי וולף

New member
בדקת במתאים-לי לגברים?

אני לא מכירה את הקולקציה הנוכחית אבל בפעמים שיצא לי להכנס לשם, ראיתי בגדים אופנתיים ונאים. מכיוון שג'ינס הוא פריט רב-עונתי, אני נוטה להאמין שכדאי להתחיל שם בהצלחה!

בדיוק היום קיבלתי מהם הודעה לעיתונות

שהם עושים מתיחת פנים רצינית ביותר למותג ומנסים לשפר את המיצוב האופנתי שלהם, שהוא קצת בקרשים. לדעתי דווקא יכול להיות שהם יהיו אופנתיים ועכשוויים.

גאפ

ולדעתי גם ברנואר-מן, שעכשיו משיקים את הליין החדש לג'ינסים יהיה לך. הם הגדילו את טווח המידות.

בארץ גם מאוד יקר

אני ירדתי המון במשקל, אמא שלי זרקה לי את כל הגינסים, ועכשיו שעליתי כמה קילו, ופתאום נהיה לי ישבן גדול, אני בבעיה של גינסים... אין לי כ"כ איפה להציע לך, כי בגלל שזה כזה ייקר, אני מסתפק ב2 גינסים שקניתי בחנות ממש זולה

למעלה