עזרה! מחפש גריפ למתח

orengo1

New member
עזרה! מחפש גריפ למתח

צהריים טובים, אני מתאמן קרוספיט קבוע, ומסתבר שניחנתי בעור עדין בידיים מאחר שכבר חודשים של אימון והעור בכפות הידיים פשוט נקרע לי כל אימון מחדש. מאחר שמדובר בפורום של התעמלות ואתם נמצאים על מתח הרבה יותר ממני, אשמח אם תוכלו לתת לי טיפים איך שלא לקרוע את העור מאחר שמגנזיום וגיר לא עובדים לי כבר... שמעתי על gymnastics grip אבל אני לא יודע איפה למצוא את זה בארץ, מישהו יודע? אולי לויקופלסט? אשמח לעזרה ממביני עניין. תודה! אורן.

adi5151

New member
אממ...

אם אני לא טועה, ברברה חנות בתל- אביב נועה או אמא ל3 תוכל לתת לך יותר פרטים על כך..

מה זה קרוספיט?

קרוספיט? ויקפלסט? מה זה? אם אתה מחפש סתם כפפות למתח, למשל כאלה שמשתמשים בהן לחדר כושר ולעליות מתח, אז תוכל למצוא כאלה בכל חנות ספורט- מגה ספורט, אנרג'ים וכו'. עוריות למתח (כך נקראים הגריפים של ההתעמלות בעברית) תוכל למצוא באמת אצל ברברה, זאת גברת שמייבאת ציוד התעמלות מארה"ב לארץ. אם תרצה טלפון שלה, פנה אליי במסר אישי

orengo1

New member
תודה! לגבי קרוספיט -

מדובר באימון חדש שמגיעה היישר מארה"ב שם כבר מדובר בתחום מבוסס היטב. בארה"ב ישנם כבר יותר מ500 מכונים קרוספיט וכל מכבי האש וחלק מהNAVY מתאמנים בשיטה הזאת. במקום להסביר אני אשלח אותך לאתר של המכון שלי לקרוא, הם יסבירו יותר טוב ממני. כל מה שאני יודע, שבתור מאמן כושר שרץ הרבה, באמת שאין מה להשוות לשום דבר אחר. http://www.crossfitherzliya.com/ שוב - תודה על העזרה. אורן.

orengo1

New member
כפפות חדר כושר לא עוזרת מאחר שהן אינן צמודות

לכף היד ואז בכל זאת נוצר החיכוך שקורע את העור. אני צריך משהו יציב.

אמא לה3

New member
לגבי לויקופלסט

זה טוב רק אם האלמנטים שאתם עושים על המתח לא כוללים סיבובים למיניהם, הפלסטר פשוט יקרע...אולי מתחת לעוריות הוא יהיה יותר יציב... לנועה, לויוקופלסט הוא כמו פלסטר רחב (לפי מידה) ועבה ואיכותי שבא בגליל...

אז תקנה כפפות צמודות

זה לא נכון, יש גם כפפות חדר כושר ממש צמודות. זה גם בא לפי מידות. (s,m,l,ex) ויש כל מיני דגמים, יש כאלה שצמודים ממש.

למעלה