עזרה?? מישהו??

Rock for ever

New member
עזרה?? מישהו??

היי לכולם!! אני חדשה פה ויש לי את הדיסק החדש של גרין דיי (המקורי!!) ובשיר שבע הוא אומר give me novacaine או שהוא אומר give me nova caine (אני לא בטוחה לגבי הרווחים) בקיצור מה זה novacaine???

אח..

נובאקיין זה סם הרדמה שמשתמשים בו בעיקר אצל רופא השיניים. נראה לי שצריך לעשות כזו שורה אדומה בתחילת הפורום או משהו

Rock for ever

New member
תודהה

תודה.. אני מחפשת אתהמילה הזאתכבר איזה חודש ואף אחד לא ידע להגיד לי מה זה.. תנק יו!

gp53

New member
אינדיד

אני עובדת על שאלות נפוצות וזה, ד"א אם למישהו יש להוסיף אפשר לכתוב פה שלפחות השירשור הזה ישמש למשהו

Rock for ever

New member
פירושים???

יש למישהו מושג איפה אפשר למצוא פירושים בעברית לשירים של גרין דיי??

שירעלה

New member
חחח ת'אמת גמאני באתי לשאול את זה

הבנתי שזה איזה סוג של סם... ניסיתי לפרש את השיר..בעיקר שקניתי את הדיסק אז הייתי האטרף וחרשתי עליו כמו מטורפת חח, עכשיו קצת ירדתי מזה כי לא היו תשובות אבל זה עלה שוב.. זה כאילו ניסיון\רצון להתאבד? מה בעצם בילי ג'ו מנסה להעביר בשיר?

../images/Emo163.gif

זה יותר שכנוע עצמי של ג'ימי את ג'יזס (שלא לוקח נובאקיין בדרך כלל) לקחת את הסם. בגלל שזה סם הרדמה אפשר אולי להסיק שג'יזס נמצא במצב של דכאון או משהו כזה כי הוא רק רוצה לישון ולא להיות איפה שהוא עכשיו.

Rock for ever

New member
...

אני חושבת שכיאלו קרה לו משהו שבגללו זה ככה או משהו כזה כי הוא אומר "אני לא יכולה לשאת את ההרגשה הזאת יותר" ו"תני לי נשיקת לילה טוב ארוכה והכל יהיה בסדר...." אז אולי הוא כתב על משהו שקרה לו או משהו..

למעלה