עזרה מישהו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bigo2

New member
עזרה מישהו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני לא יודע מה לעשות אני עומד להשמיד מישהו ויש לי שני מחשבים בשניהם פתחתי מישתמש עכשיו בכל אחד יש לי 70 תורים תקפתי מדינה אחד מישניהם רק מיתקפות כלליות ו היא לא מתה שלחתי עליו לויין הראה לי 6 אדמה מזה כל פעם אני מוריד לא 10 אדמה למה הוא לא מת נ.ב חבר שלי אמר לי שעם אני משמיד מישהו אני לוקח לא את כל הכסף ו את האדמה זה נכון

Army Commander

New member
אתה צריך לבבדוק כמה מפעלים יש לו...

לא כמה אדמה יש לו פנוי !!! כל מפעל שווה ל10 אדמה. ואתה במתקפה כללית,הורס לו מפעלים,לוקח לו אדמה וגם כסף בנוסף לכלי הנשק שאתה משמיד לו ו/או הוא לך בנוסף.

meetAmeet

New member
אני לא רוצה לבאס אבל...

ניהול שני משתמשים בו זמנית אסור...

dragonit12

New member
כמה דברים

הראשון מצטער על ההקפצה השני כמו שנאמר פה אסור להחזיק 2 מדינות שלישי לא נראה שאם אתה הורג מדינה אחת תקבל את מה שיש לה כי אני חיסלתי מדינה ולא קיבלתי על זה כלום יום נעים !!!!

gindis

New member
אסור לשחק עם יותר משחק אחד במשחק !

אבקש לשחק רק עם ממדינה אחת. אם יש לך כפילות מדינות, כי זה רמאות ! במידה וימצא שאתה שאתה ממשיך לשחק עם שתי מדינות אז כל המדינות שלך ינעלו אוטומטית, בלי אפשרות לשחק יותר במשחק. בברכה, ערן

bigo2

New member
אני יודע

ערן אני אמרתי לך שיש לי שני מחשבים ו במחשב אחד השמידו לי מדינה ו אני שאלתי אותך עם אני יכול לעשות שוב 2 מדינות אמרתה לי לא ביקשתי סליחה ו אמרתי שאני לא יעשה זאת יותר תיראה אפילו תחפש בפורום

למעלה