עזרה מכולם!!

4hilla4

New member
עזרה מכולם!!

הייתי שמחה לעשות לפורום משהו ושכל אחד יבחר שחקן-דמות יקיד 5 דקות ללכת לאינטרנט להביא קצת תמונות מידע עליו ודמה הוא חושב על הדמות.. אז אם יהיו מספיק מתגיסים אז נתחיל את זה, אם לא - שהמנהלת החמודה תמחוק את ההודעה שלי.. טוב? אז אני בוחרת את אמילי, אז היא תפוסה, כל מי שרוצה לעשות דמות סמויימת שישלח הודעה עם שם הדמות... נשארו- ג'ייסון גידעון- מנדי פטריקן ארון הוצ'נר- תומס גיבסון ריד הגאון- מתיו גרי גובלר- או משו כזה. ג'ייג'י- א.ג. קוק גרסייה-קירסטין ונגנסנס דרק מורגן- שאמר מור זהו, תשלחו הודעות מהר!

nomi17

New member
גרסיה שלי!!!!

אחלה רעיון, אני לוקחת על עצמי את גרסיה-קירסטן ונגנסנס נשארו רק הבנים. וכמה שיותר מידע יותר טוב בהצלחה!

טרודייי

New member
אני לוקחת את ריד

אני בעד שכל שבוע מישהי אחרת תפתח הודעה גדולה עםפ מידע, ציטוטים, תמונות, לינקים שובים וכו', ואז המנהלת תכניס את זה לתוך המאמרים:)

adida33

New member
אני רוצה את ג'יי ג'יי!!

היא כבר תפוסה?

4hilla4

New member
האפשרויות שנשארו!

ארון ה'וצנר דרק מורגן זהו!!! רק עוד שנייםם!!! ומתחיליםםם!!!..

sacrament

New member
אני אקח את הוצ'נר

אבל אני אוכל רק עוד שבועיים, יש לי מלא מלא מבחנים מגעילים. אז אם אתם רוצים להזדרז עם זה שמישהו אחר ייקח

פסדר. אני רואה שנשאר אחד אז אני אקח אותו.

למרות שרציתי את ג'ייג'. מורגן גם טוב |מגלגלעיניים|

4hilla4

New member
כולם תפוסים!- איך מתחילים..../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

אוקי, כל שבוע מישהו אחר יעשה... אז אני צריכה שתגידו לי 2 דברים ובקרוב, כי אני נוסעת למחנה ל-3 ימים אם הנוער, אז תשובות מהר.. 1] באיזה יום מתחילים את זה- 2] מי מתחיל את זה? זהו... אני בעד מה שבא לכם, כל שבוע עושה מישהו אחר... לא אכפת לי להתחיל אבל לא בחמישי שישי שבת- כי אני לא פה. זהו!

adida33

New member
אולי אפשר שבוע הבא

נתחיל ביום ראשון ואז כל אחד שבוע.. ואני לא ראשונה כי אני עוברת דירה אז עד שיחברו לי תמחשב ייקח כמה ימים...

4hilla4

New member
לא בבת אחת!, אני אהיה...

יהי לכם אבל ליום שני בערב, כי עכשיו הסתבר לי שאני חוזרת רק בראשון בערב, אז יהיה לכם לשני בערב...

טרודייי

New member
אם אין לך בעיה עם זה,

אני אתחיל. אני אפילו יכולה לפרסם את זה כבר ביום שישי. שבוע הבא ביום שישי את, וכן הלאה. בחירה שלך, כל עוד את מוכנה שאני אתחיל, אין לי בעיה עם זה:)

4hilla4

New member
אין בעייה. את יכולה לעשות את זה לאיזה יום שבא

לך ואני אהיה שנייה. נגיד אם תעשי בשני אני אעשה בשני הבא- בשלישי- שלישי הבא.. אם את רוצה בשישי את יכולה.

7liel7

New member
אוווווף

למה המחשב היה חייב להתקלקל לי דווקא כשצריך לבחור דמויות?
זה תמיד קורה לי...

4hilla4

New member
יש לי רעיון בשבילך..

אם את רוצה את יכולה להתחיל משחק חדש שאני חושבת שהוא יהיה כיפי לפורום.. אחרי שהמשחק הזה ייגמר אז נתחיל את השני :)

7liel7

New member
חוזרים לאותו דבר...

אני פאקינג זכר!! (נהיית סנילית?
) סבבה, עוד משחק זה אחלה רעיון..

למעלה