הי לך. לארוחה חלבית קצת קשה להכין
מנה עיקרית בלי דג אבל את יכולה להכין מוסקה במילוי גב"נצ ולאפות ברסק עגבניות או ברוטב פטריות. את לוקחת חציל ופורסת אותו לפרוסות כשכל שתי פרוסות מחוברות בקצה (כמו סנדוויץ). בתוך כל סנדוויץ את מכניסה פרוסה גבינה צהובה וחותכת בקצוות שיהיה בגודל של החציל. להכין צלחת עם ביצה טרופה וצלחת עם פירורי לחם מתובלים (מלח פלפל פפריקה וכו) לטבול כל סנדוויץ בביצה ואח"כ בפרורי לחם ולטגן. להניח הכל על נייר סופג ואז תכיני בסיר את הרוטב הרצוי- אם רסק אז דללי רסק עם מיים, תוסיפי סוכר, מלח פלפל, מעט שטה את אתם אוהבים פיקנטי, להרתיח . לסדר את החצילים בתבנית ולשפוך מעל את הרוטב. רוטב פטריות יש מוכן ואפשר לשדרג אותו עם בצל מטוגן ופטריות טריות או מקופסא ואז להכין את הרוטב לפי ההוראות ושוב לשפוך מעל החצילים לכסות ולאפות על חום של 180 במשך 1/2 שעה. את שני הרטבים את יכולה להעשיר עם שמנת מתוקה להקרמה. פשוט לשפוך מעל לפני האפיה. מקווה שעזרתי לך.