עזרה - מכשיר טלפון לכבדי שמיעה

avivak

New member
עזרה - מכשיר טלפון לכבדי שמיעה

שלום לכם, אני כבד שמיעה (ירידה של 80dB) בשני האוזניים ואני מחפש מכשיר טלפון אלחוטי שיכול להתאים לצרכיי. מישהו מכיר טלפון אלחוטי טוב או אפילו טלפון רגיל שיכול להתאים לי ? בנוסף האם אני זכאי לעזרה כספית (או הנחה) ברכישה מהביטוח הלאומי או כל מוסד ממשלתי אחר ? תודה מראש על עזרתכם, שבוע טוב ושקט. אביב.

המרחפת

New member
מה אתה מחפש בטלפון?

האם אתה מחפש איכות שמיעה טובה? או שתשתמש בעיקר בהודעות SMS? מה בדיוק הקושי שלך בפלאפון? אילו עוד שימושים אתה צופה שתעשה בו? ספר לנו פרטים נוספים, ונשמח לעזור לך

avivak

New member
בתגובה לדברייך, המרחפת

שלום לך, אני לא מחפש פלאפון למרות שרכשתי את ה-LG510 של חברת פלאפון עם דיבורית בפנים, מה שמאפשר להגביר את השיחה. אני מחפש טלפון אלחוטי ביתי או טלפון רגיל ביתי עם עוצמת שמע גבוהה (ניתן לברירה) ואיכות שמע טובה. אם יש לך גם הצעות בנושא לפלאפון מתאים אשמח לשמוע, אבל העדיפות שלי כרגע היא לטלפון ביתי. האם מקבלים החזר מגוף כלשהוא ? בברכה, אבי.

LordNor

New member
לא התייחסת למה שכתבתי לך?

כתבת על זה גם בפורום וואלה, ועניתי לך שם. אפשר לברר בחנויות על טלפונים אלחוטיים עם מגבר מובנה בתוך הטלפון עצמו. ברוב הטלפונים האלחוטיים שנמכרים כיום יש מגבר מובנה בתוכם. בעוצמות 1-4 שמתאימים לחומרת השמיעה שלך כמו שציינת. אני יכול להמליץ לך על טלפונים אלחוטיים של Panasonic. יש לי אחד כזה ושומעים בו חזק ממש כמו שמישהו מדבר אלייך קרוב וברור. בקשר לפלאפון מתאים, אני יכול להמליץ על SK של חברת פלאפון שמתאים במיוחד ללקויי שמיעה, ושומעים די חזק ולדעתי הוא יתאים לך. יש רטט בקבלת הודעות\שיחות. בעיקרון, אם אתה משתמש בפלאפון בעיקר לשיחות אז מומלץ לקנות מכשירים של חברת פלאפון שמתאימים ללקויי שמיעה בגלל שהפלאפונים פועלים ברשת CDMA. אם יש לך עוד שאלות, אשמח לענות..

המרחפת

New member
ישנה חנות המתמחה

באביזרי עזר ללקויי שמיעה- שעונים, פעמונים, טלפונים ואוזניות. שם גם ניתן למצוא מכשירי טלפון שהעוצמה שלהם מתאימה ספיציפית לכבדי שמיעה, בין אם זה מובנה בתוך המכשיר או אביזר שנצמד למכשיר. החנות נמצאת ליד מרכז שמע ת"א. מרכז שמע נמצא ברחוב פליטי הספר 30, אך יש לו גם כניסה מהגינה הציבורית, דרך השלום 34. החנות בסמוך לגינה, בסמטת זכריני. מספר 15 או 14. לי אישית יש מכשיר טלפון של פנסוניק, easa pone ללא התאמה מיוחדת לכבדי שמיעה מלבד אפשרות להעלות את עוצמת הצליל. הטלפון האלחוטי הוא של ג´נרל אלקטריק, שמהבהב כשמתקשרים ויש לו ארבע עוצמות צליל.

מוכן לעזור לך ../images/Emo25.gif

שלום לך שזקוק לעזרה. אני אדם ליקוי שמיעה ויש לי 3 פלאפונים סמסונג 514 רשת אורנג´ השמיעה שלו מאוד חלשה ולא מתאימה לאנשים שיש להם בעיות בשמיעה כולל אנחנו, וגם לי יש פלאפון SK1400 רשת פלאפון המכשיר הזה יש לו רמקול פנימי אני לא מוותר והשמיעה שלו מאוד טובה וחלקה כי הרשת שלו CDMA יותר טוב מסלקום ואורנג´, ופלאפון אחרון I-MAX רשת פלאפון מאוד חכם אבל בנתיים אני לא משתמש בו כי אני משתמש בפלאפון SK1400. יש לי פקס פנסוניק 105 אני מדבר איתו גם בטלפון יש לי גם שיחות יוצאות הטלפון מעולה אני ממליץ שתיקנה לך טלפון פנסוניק ומכשיר פלאפון SK1400 אם תרצה שוב עזרה תיבקש. בתודה חגי יוסף "נשקן-מעולה"

GuyMan

New member
../images/Emo105.gifמה פתאום?!

אתה קנית שלוש פלאפונים?!?! הוא רק רוצה לקנות פ ל א פ ו ן אחת.......... אתה ממש מוזר..........

סליחה שלא הבנת../images/Emo25.gif

שלום לך לא אמרתי שהוא צריך לקנות 3 פלאפונים פשוט אני מסביר לו שיש לי מבחר פלאפונים ומהו הקליטה הטובה ביותר לאנשים שיש לו בעיות בשמיעה.

למעלה