עזרה ממבינים ב- nip tuck

alexandi

New member
עזרה ממבינים ב- nip tuck

אני כותבת עבודה סמינריונית על הסידרה ואני צריכה לבחור איזה 4 פרקים הכי משמעותיים בסידרה ואני מתקשה לבחור משהו מסויים, אם אתם יכולים להמליץ לי מה אתם אוהבים זה יעזור מאוד

LoKa18

New member
המממ....משמעותיים

מבחינת מה? הבעיות של המטופלים ("מה הם רוצים לשנות בעצמם")? של הדמויות הראשיות?

alexandi

New member
מה שאני רוצה לבדוק

זה את ההצגה של הנשים בסדרה, אז משהו שנוגע לכל מיני סצינות טובות של סקס וכדומה

LoKa18

New member
אם ככה אז....

כמעט כל פרק שכולל את כריסטיאן חחח. מממ....אבל יש את פרק 6 בעונה השלישית
בהמשך למי שלא ראה...... עם ג'וליה וג'ינה שרוצות להקים עסק משלהן, ומה היו תגובות הגברים...

LoKa18

New member
ולפי מה שהבנתי...

מקריאה בפורום גם פרק 11 (של אותה העונה). אישית לא ראיתי עדיין, אבל אם אומרים..........

קטרפי

New member
מבין שתי העונות הראשונות ../images/Emo110.gif

108 - Cara Fitzgerald (הפרק שמתגלה האמת על הילדות של כריסטיאן) 110 - Adelle Coffin (שון לא מסוגל להתמודד עם בחינות הרענון, ומייגן מתאבדת) 205 - Joel Gideon (וילבר נילקח מכריסטיאן, וג`וליה מספרת לו שהוא אבא של מאט) 209 - Rose & Raven Rosenberg (שון וכריסטיאן מנתחים תאומות סיאמיות) 216 - Joan Rivers (מגלים שאווה היא גבר והיא עוזבת את מאט, שון מתכונן להתעמת עם האנס, שבסוף מתקיף את כריסטיאן) מצטער שזה 5, אבל לא יכולתי לבחור אחד פחות חשוב מאחרים

Daniel0070

New member
יש לי פרק בטוח בשבליך, 311

למי שלא ראה לא להסתכל.... מציגים של אישה בתור שפחה, היא שמה שקית על הראש כדי שכריסטיאן לא יראה אותה במהלך הזיון... והיא בסופו של דבר אהבה את זה (היא - מזוכיסטית, הוא - סאדיסט). יש עוד פרק בעונה השניה שאני לא זוכר את המספר שלו, שמציגים את הבלונדינית (שתמיד קוראת לכריסטיאן מינאק) בתור אחת ששוכבת עם מלא גברים... בכלליות, מציגים את הנשים בסדרה בתור שטחיות לחלוטין, לפחות את אלה שהולכות לניתוחים פלסטיים. אם את רוצה יש כל ההצגה של הנשים בסדרה הרחבה של הבמאי באוסף הDVD של הסדרה.

וכמובן איך אפשר לשכוח-

את הפרק הראשון של הסידרה, והיחס של כריסטיאן לקימבר!

למעלה