עזרה ממי שמחובר לסנסור של מינימד

עזרה ממי שמחובר לסנסור של מינימד

היום התחברתי לסנסור של מינימד. חוץ מעוגמת נפש בנתיים לא קרה דבר.

כבר בחיבור כל האינסטלציה הזו לא נדבקה טוב. בכלל. הדבקנו עוד ועוד מדבקות/תחבושות/כל מה שעולה על דעתכם, לא נדבק. בכל פעם שנשמתי, זה הזז, ואיים להתנתק.
זו שחיברה אותי אמרה שהיא הולכת איתו לים- אני לא יכולתי לנשום בלי שהוא יזוז.
בקיצור, אחרי ארבע שעות זה יצא מהמקום. מיותר לציין שהסנסור מאוד מאוד יקר. לא מאושרת לי יותר מחבילה בחודש מה שאומר שאני נשארת כבר ביום הראשון שלי עם חוסר של סנסור. הצינורית (הממש קטנה) פשוט יצאה מהמקום.
יש לכם איזה שהם טיפים איך זה לא יקרה? באילו מקומות זה קורה פחות? זה קרה רק לי?
כי אני כבר קרובה להתייאש.

גם לא ברור לי מה האינטרס לעשות כזה מתקן גדול ומסורבל שיחזיק על כרעי תרנגולת. המדבקה של הסנסור קטנה לפחות פי שתיים מהמדבקה של המשאבה והמדבקה של המשאבה קטנה וקלה ממנה.

וסליחה על הקיטור, זה פשוט מתסכל נורא כבר ביום הראשון לבזבז סנסור כל כך יקר.

IrisPeleg

New member
תשובה חלקית ביותר

אין לי סנסור לכן אינני יוכולה לתת טיפים.
קראתי פה שיש מדבקות מיוחדות שאפשר לקנות.

באשר לשאלתך על גודל המתקן:
המתקן של המשאבה מכיל צינורית ומחט בלבד.
המתקן של הסנסור מכיל מחשב שמודד ומשדר את התוצאות למשאבה או הסנסור מה רמות הסוכר.
זה בהחלט יותר מורכב.

imanub

New member
נדמה לי שאלו בעיות של חדשים!

את המשאבה אני מחבר בצד הגב התחתון במקום שאפשר לתפוס (אני רזה מאוד ועדיין יש שם משהו) - יש לי את המחט היותר קצרה (6) וזה אף פעם (או כמעט אף פעם) לא זז או יוצא.
את הסנסור אני מחבר בתחת העליון (מכוסה על ידי התחתונים- ששומרים קצת מתזוזות) - אני מחבר את החישן הפוך כדי שאוכל לראות איפה החיבור לסנסור והחיבור יותר פשוט (בהתחלה היו לי בעיות אבל עכשיו זה כמעט אף פעם לא זז או יוצא - יש לי תלונות אחרות על דיוק - ולעיתים אחרי כמה ימים הוא יוצא מאיפוס וצריך לזרוק.
טיפ שלמדתי - המשאבה מחוברת כל הזמן לתפסן פלסטיק הקטן ובלילה אני שם אותה על התחתונים/פיג'מה וזה הכי נח (אמרו לך לחבר לרצועת בד וזה לא היה נח).
מקווה שעזרתי.

תומרונתם

New member
מנהל
טוב, כנראה שזו שחיברה אותך מיהרה ללכת לים...

היא לא היתה צריכה להשאיר אותך ככה. ברור שמשהו לא עבד נכון בהחדרה של הסנסור וההדבקה שלו.
לצערי המאוד רב, אני עדיין תקועה עם הסנסורים מהדור הישן, הגדולים יותר, ולא מכירה את ה"ארכיטקטורה" של החדשים והקטנים שיש בארץ, ולכן לא יכולה לעזור. הדבר היחיד שאני יכולה להגיד זה שהמדריכה חייבת לתת לך עוד הסבר וכלים לפתור בעיות ולא להיעלם עם "אני הולכת עם זה לים"...

הדרי י

New member
את מוזמנת לראות כיצד אני מחבר את בני

עם תוספות של פלסטרים ועוד

תודה תודה על התשובות!

חשוב לי לכתוב שהסוכנת לא מיהרה, דווקא אנחנו מהרנו. אבל באמת כבר בהחדרה זה לא נדבק.

בנוסף, החלק של הפלסטר ליד המחט ממש צר וקטן ובעצם שם לדעתי הבעיה של הדביקות.

אני באמת אנסה מקום אחר בגוף, זה כנראה צריך להיות מקום שפחות "זז". מה דעתכם על מאחורי הזרוע?
האם יש ערכות עם צינוריות יותר ארוכות? שנכנסות יותר עמוק מתחת לעור? כי אם זה היה אז אולי זה גם היה נתפס טוב יותר, כמו במשאבה עצמה..
ושוב תודה!

תפני אל הסוכנת חזרה

שתחבר אותך טוב וגם תנסי שתפצה אותך על הסנסור שאבד.....
תדאגי שהאיזור יהיה נקי,רצוי גם באלכהול כי זה בכל זאת, זה עומד להיות מחובר למשך שבוע ועלול להזדהם- זה גם משפר את ההדבקה.
אני חיברתי את המשאבה והסנסור בבטן כך יהיה לי שליטה עליהם רצוי מעל קו החגורה או מתחתיו כדי שזה לא ישתפשף. יש גם סוגים שונים של מדבקות לכל אחד מתאים סוג אחר בקשי מהסוכנת דוגמאות.
חלק מהסנסורים קורסים לפני הזמן אחדים ניתן למשוך לאורך תקופה יותר ארוכה, לרוב זה מתאזן לא תמיד
.

ריישיק

New member
סנסור

הי אוהבת שוקולד,
את משתמשת בסנסור אנלייט?
אני מחוברת לסנסור מספר חודשים ואצלי הפעם הראשונה היתה לא תקינה, למרות שחוברתי על ידי נציג החברה.
מאז, הסקתי שהחיבור בבטן לא חיבור טוב ואני מתחברת בצידי הגב התחתון, במקום בו אוכל לבצע את פעולת החיבור בעצמי, כולל פעולת ההדבקה. יש בזה אי נוחות, אבל מזכירה לעצמי שיש חשיבות לשימוש בסנסור וזה המחיר כרגע.
אל תתייאשי, לוקח זמן קצר להבין איך פועל הסנסור ולמצוא את המקום המתאים. אם את הולכת עם חולצות עם שרוול, זה מקום טוב לשים אותו. אם את הולכת עם גופיות, זה פחות טוב.. אם את לא הולכת עם מכנס צמוד, את יכולה על הירך.
כדאי לבדוק אם ניתן לרכוש את המדבקות של מינימד בקופת חולים, כי זה כמו סטיקים למעשה, זה ציוד עזר.
שיהיה לנו פחות מתוק..
רייש

למעלה