אוהבת שוקולד
New member
עזרה ממי שמחובר לסנסור של מינימד
היום התחברתי לסנסור של מינימד. חוץ מעוגמת נפש בנתיים לא קרה דבר.
כבר בחיבור כל האינסטלציה הזו לא נדבקה טוב. בכלל. הדבקנו עוד ועוד מדבקות/תחבושות/כל מה שעולה על דעתכם, לא נדבק. בכל פעם שנשמתי, זה הזז, ואיים להתנתק.
זו שחיברה אותי אמרה שהיא הולכת איתו לים- אני לא יכולתי לנשום בלי שהוא יזוז.
בקיצור, אחרי ארבע שעות זה יצא מהמקום. מיותר לציין שהסנסור מאוד מאוד יקר. לא מאושרת לי יותר מחבילה בחודש מה שאומר שאני נשארת כבר ביום הראשון שלי עם חוסר של סנסור. הצינורית (הממש קטנה) פשוט יצאה מהמקום.
יש לכם איזה שהם טיפים איך זה לא יקרה? באילו מקומות זה קורה פחות? זה קרה רק לי?
כי אני כבר קרובה להתייאש.
גם לא ברור לי מה האינטרס לעשות כזה מתקן גדול ומסורבל שיחזיק על כרעי תרנגולת. המדבקה של הסנסור קטנה לפחות פי שתיים מהמדבקה של המשאבה והמדבקה של המשאבה קטנה וקלה ממנה.
וסליחה על הקיטור, זה פשוט מתסכל נורא כבר ביום הראשון לבזבז סנסור כל כך יקר.
היום התחברתי לסנסור של מינימד. חוץ מעוגמת נפש בנתיים לא קרה דבר.
כבר בחיבור כל האינסטלציה הזו לא נדבקה טוב. בכלל. הדבקנו עוד ועוד מדבקות/תחבושות/כל מה שעולה על דעתכם, לא נדבק. בכל פעם שנשמתי, זה הזז, ואיים להתנתק.
זו שחיברה אותי אמרה שהיא הולכת איתו לים- אני לא יכולתי לנשום בלי שהוא יזוז.
בקיצור, אחרי ארבע שעות זה יצא מהמקום. מיותר לציין שהסנסור מאוד מאוד יקר. לא מאושרת לי יותר מחבילה בחודש מה שאומר שאני נשארת כבר ביום הראשון שלי עם חוסר של סנסור. הצינורית (הממש קטנה) פשוט יצאה מהמקום.
יש לכם איזה שהם טיפים איך זה לא יקרה? באילו מקומות זה קורה פחות? זה קרה רק לי?
כי אני כבר קרובה להתייאש.
גם לא ברור לי מה האינטרס לעשות כזה מתקן גדול ומסורבל שיחזיק על כרעי תרנגולת. המדבקה של הסנסור קטנה לפחות פי שתיים מהמדבקה של המשאבה והמדבקה של המשאבה קטנה וקלה ממנה.
וסליחה על הקיטור, זה פשוט מתסכל נורא כבר ביום הראשון לבזבז סנסור כל כך יקר.