עזרה ממנויי אוג'ובס

t i l t u l a

New member
עזרה ממנויי אוג'ובס

אני בד"כ לא מבקשת אבל הפעם זה דחוף: רכז /ת כוח אדם חברת שיווק ת. עדכון: 25/8/06 דרוש/ה רכז/ת כח אדם וגיוס כח אדם והשתלבות בתחום המיון בחברה בינ"ל בארץ. דרישות- תקשורת בין אישית גבוהה. אפשרות לפיתוח קריירה. מס' משרה: - סוג המשרה: משרה מלאה אזור העבודה: מרכז תודה רבה !!

t i l t u l a

New member
ועוד משרה דחופה!!

פקיד /ה ת. עדכון: 22/8/06 לבית קפה בת"א, פקיד /ה לעבודה בשעות הפנאי, אפשרות לעבודה מהבית. מס' משרה: - סוג המשרה: משרה מלאה, עבודה מהבית אזור העבודה: מרכז בבקשה-אני חייבת פרטים!!!!! תודה

גדיל100

New member
קבל את מקור המודעה

שלא תצטרך "לעבור" על החוק ... יש לך שני אתרים שהם מקור כל המודעות של אולגובס אתר מובטל אתר גובנט

guyst1

New member
לא יותר פשוט לשלם 35 שקל

עדיף לשלם, ולשלוח הרבה קורות חיים. חבל על הזמן, כל יום שעובר זה הפסד כסף וזמן.

גדיל100

New member
שטויות

למה לשלם כסף על מודעות דרושים אם יש אותם בחינם .... בשביל מה בדיוק ??? אגב, לשלוח הרבה קו"ח זה לא פתרון .... לשלוח קו"ח למשרות אמיתיות ורלוונטיות - זה הפתרון. אולגובס טוענים לאלפי משרות חדשות כל יום .... שיעבדו על מישהו אחר (אם היה כל כך הרבה משרות, לא היתה אבטלה במשק - הם פשוט משחקים עם העובדות) ובאופן אישי, אני לא סומך על כאלה אתרים אני מצרף לך את המקור של כל המודעות האמיתיות ... שלא תשלם סתם, שני אתרים: גובנט ומובטל (פשוט לא צריך משהו אחר) יש עוד, כמו למשל אתר מדס או יד שניה (אבל אצלם אין סינון של מודעות, הרבה פירמידות) בהצלחה, גדי לוי

למעלה