עזרה מן הצוות הפוליטי - ובכלל

s h i r a 3 0

New member
עזרה מן הצוות הפוליטי - ובכלל

אל מי מחברי הכנסת כדאי לפנות. אל מי כדאי לשלוח מכתבים? תודה.

kasa

New member
אלו האנשים שאני כתבתי להם אתמול

כל חברי וועדות הכספים, יו"ר הכנסת רובי ריבלין (שיילחם נגד סעיף הקיצוץ בהפריות בחוק ההסדרים), חכ"ים מרכזיים בקואליציה, חכ"ים שהביעו תמיכתם במאבק - גילה גמליאל, ענבל גבריאלי, לאה נס, ניסים דהן, ועוד. (תסתכלי באתר של הכנסת מי יכול להיות רלבנטי למכתבך). אלו הכתובת של חברי וועדת הכספים: [email protected],[email protected], [email protected] ,[email protected] ,[email protected] ,[email protected] , [email protected] ,[email protected], [email protected] ,[email protected] , [email protected] , [email protected] , [email protected], [email protected] , [email protected] , [email protected], [email protected], [email protected] , [email protected]

נועה 35

New member
תודה, גם אני אכתוב להם

יש חומר כלשהו מוסכם על כולם לשלוח להם לכתוב פשוט מכתב אישי?

s h i r a 3 0

New member
תודה.

אפיץ את המכתב (הראיתי אותו כאן בעבר וגם השתמשתי בהערות שקיבלתי כאן).

hagk

New member
עדכון

שבוע הבא, אנחנו בכנסת (צוות של שלושה ) אשר פינה לו יום שלם וארגן פגישות עם חברי ועדת הכספים אחד אחד בארבע עיניים. אני מאמינה שנוכל לדבר עם עוד מס' חברי כנסת בהיותנו שם

שווערצה

New member
וזה אחרי שחלקנו כבר בילה בכנסת

יום שלם (יום שני) וסימן כמה וכמה
על חברי כנסת, חברי ועדת הכספים, ואפילו על יו"ר הכנסת בכבודו ובעצמו, חלקם בפגישות מתואמות מראש וחלקם בפגישות שאורגנו ספונטנית אגב הביקור בכנסת וזה גם אחרי שחלקנו נפגש עם שרים וחברים אחרים בועדת הכספים בלשכותיהם, או שוחח עימם אישית בטלפון. מספר ה-
שסימנו הולך וגדל וכמו שאומרים אצלנו - פרה פרה, נהרוג את כל העדר

נועה 35

New member
אתם זקוקים לעוד אנשים שיבואו לכנסת?

אם אתם זקוקים לעוד אנשים שיבואו לכנסת, אני מוכנה להתנדב. צרו איתי קשר.

למעלה