עזרה מנשות הפורום

עזרה מנשות הפורום

הנושא הוא: מחמאות. מה הן המחמאות שאשה שמחה ביותר לקבל מבן זוגה? תודה מראש לכל העונות.

אממ.. אני מעדיפה

גולדבנד ובלובנד..

אלישע30

New member
אני אוהב להחמיא לה שהיא עושה פן/גוונים לשיער

כשהיא באה מהמספרה אני אוהב להחמיא לה על התסרוקת והפן, ואומר לה שיש לה שיער נהדר. זה מאד מחזק, בעיקר בגלל כיסוי הראש שאיתו צריך ללכת בחוץ.

שהיא מבשלת יותר טעים מאמא שלך

שהיא יפה, מושכת יותר מכולן, שבזכותה הילדים מתנהגים יפה, שהיית מתחתן איתה עוד אלף פעמים, שהיא האישה הכי טובה בעולם ואיזה כיף לך שהיא איתך והכי חשוב לא מה אומרים אלא איך אומרים, בעיניים נוצצות מכוונה אמיתית !!

../images/Emo45.gifהכל חזק אבל המחמאה על הבישול עולה על כולן

אצלי זה גם נכון... חחח וד"א השניה נכנסתי לפורום הזה פעם ראשונה אז אם יש צורך אציג ת'עצמי... שמי בר, בת 26 נשואה מזה 7 וחצי שנים ואמא ל-3 בנים מדהימים מממ עוד משהו?- אני גם מכורה לסדרות טלוויזיה...

הממממ... בא נראה

1. מחמאות מפורטות ועם יחס אישי- מחמאות כלליות ומשומשות מידי כמו "מותק/מאמי/יפיופה וכדו'" לא עושות את אותו אפקט של "הטורקיז הזה מדגיש את העיניים המדהימות שלך"... 2. לא מחמאות שנותנות ציונים או שמתוך ההשוואה לדבר אחר ניכרת ביקורת נוסח "וואי הפשטידה הזו יצאה הרבה יותר טעים מפעם שעברה"
3. לא מחמאות שנותנות הרגשה של סוס עבודה/מכבסה/שרותי קייטרינג. 4. מחמאות שבאמת ניכר בהם הערכה כנה לאשה. בפרט הערכה לחוכמתה, תושיתה,סבלנותה, מידותיה הטובות והשקעתה האינסופית בך ובמשפחה ובבית.

candy77091

New member
מחמאות.

1) כאלה שיראו שאתה מעריך את ההשקעה שלה בבית,בך,בילדים דברים שנראים שעושים אותם כל הזמן וברורים מאליהם הכי חשוב להחמיא אליהם כי ככה האישה יודעת ומרגישה שאתה שם לב אליה ולמעשיה.נותן חשק להמשיך לעשות. 2) דברים שרק אתה יכול לראות בבית כמו הגוף שלה והשיער שלה.(אבל זה פחות אפקט), אם היא קנתה בגד חדש או עשתה משהו חדש שהצליח(מאכל נגיד) תחמיא לה על זה. 3) גם כשרבים להזכיר את הדברים הטובים שבה בסוף המריבה כדי לתת טעם טוב. טיפ: גם כשאתה לא מרוצה ממשהו תמיד תתחיל עם הדבר הטוב ואח"כ עם הדבר שאתה לא ממש אוהב או מרוצה.טיפ מנצח לשיפור.

למעלה